Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Mistrz AWP Katujemy.eu

Nick admina banującego: Bati

Data/Mapa: 21:01 | 25.03.2022/Mirage

SteamID: STEAM_1:0:645077253

Serwer (mod): 5v5                          

Opis sytuacji: Zacinało mi grę i ping mi skakał a jak pink mi skakał to przeciwników zacina i mii celownik skakał i dostałem bana. Ozhin mnie też sprawdzał i nie dostałem bana tylko bati mi dał

Wycinek z konsoli: spac

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Bati

Nie wiem dlaczego się nie wypowiedziałeś, zostałeś oznaczony przez członka UBT.

Słyszałem jakieś pogłoski, że chcesz ze mną na ten temat porozmawiać, ale nie byłem dyspozycyjny w tym czasie.

Dodatkowo masz jak każda inna osoba banująca 24h na odpowiedź i ewentualne rozpisanie demka.

Kolejnym souvenir'em na pewno mogę nazwać to, że dałeś mu powód "SPAĆ" gdzie obowiązuje Cie jak każdego innego admina powód adekwatny do danej sytuacji!

Co do sprawy, przeanalizowałem sobie na szybko +/- twoje bany i powiązania z nimi i wyszło mi, że siedzisz aktualnie na innym koncie Steam.

Twoje poprzednie konto również pod nickiem "Mistrz AWP" zostało zbanowane 2 marca, dziwnym trafem IP pokrywa się z poprzednim zbanowanym kontem.

Nie ma miejsca u nas dla cziterów.

Brak UB.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.