Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

ciekawostka7.png.b043e141295895268feaaaae13568055.png.79e1e6dfe1594d0896c54e8b9b869556.png

Minęło 48 godzin, które Anonymous dało firmom na wycofanie się z Rosji.

Grupa Anonymous spełniła swoją groźbę i uderzyła w firmy, które nie wycofują się z Rosji. Na pierwszy ogień poszedł szwajcarski koncern Nestle. Hakerzy upublicznili 10GB danych, wykradzionych z serwerów firmy.

Po ataku Anonymous Nestle częściowo zawiesza działalność w Rosji. Nestle poinformowało, że zawiesza sprzedaż w Rosji takich marek jak KitKat, czy też Nesquik.

Grupa Anonymous wydała ostatnie ostrzeżenie firmom, które jeszcze nie zaprzestały działalności w Rosji. W razie niezastosowania się do wezwania firmy znajdują się na ich celowniku.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 8
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie wiem czemu ale grupa Anonymous mnie fascynuje, zaczynali pewnie od painta, a skończyli na wysokim poziomie hakerstwa... Tyle jest do nich pytań jak do tego doszli, ale odpowiedzi raczej się nie dostanie. Zapewne jak się wycofają wszystkie firmy, to Rosja zrobi swoje kopie. Wtedy powstanie druga Korea. 

Plusik.  

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem troszkę wtajemniczony, więc nie wypowiadam się na ten temat, ale dziękuję za info.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.