Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, organizujemy zbiórkę reklamową. 

Organizowana jest ona na celu rozkręcenia naszych serwerów.

Każda kwota może przyczynić się do rozwoju.

Każda osoba, która wspomoże nas kwotą powyżej 30 zł otrzyma rangę Donator oraz V.I.P na stałe!

SMS: 

AG CSSETTI na nr 71480 doładuje Twoje konto o 0.5zł (koszt sms'a 1,23 PLN z VAT)

AG CSSETTI na nr 72480 doładuje Twoje konto o 1zł (koszt sms'a 2,46 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 73480 doładuje Twoje konto o 1.5zł (koszt sms'a 3,69 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 74480 doładuje Twoje konto o 2zł (koszt sms'a 4,92 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 75480 doładuje Twoje konto o 2.5zł (koszt sms'a 6,15 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 76480 doładuje Twoje konto o 3zł (koszt sms'a 7,38 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 79480 doładuje Twoje konto o 4.5zł (koszt sms'a 11,07 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 91400 doładuje Twoje konto o 7zł (koszt sms'a 17,22 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 91900 doładuje Twoje konto o 9.5zł (koszt sms'a 23,37 PLN z VAT)
 AG CSSETTI na nr 92550 doładuje Twoje konto o 12.5zł (koszt sms'a 30,75 PLN z VAT)

PRZELEW:

Numer konta: 51 1020 4649 0000 7102 0170 0079

Nazwa odbiorcy: Piotr Rabenda

Adres odbiorcy: 76-200 Słupsk, Ul. Banacha 7/7

Tytuł Przelewu: DOTACJA - NICK Z FORUM

Kody zwrotne z sms'ów proszę wysyłać na pw do:

Dudnes lub  Play

Jeżeli chcesz nas wspomóc inną formą płatności typu: paypal, paysafecard itp.

Zgłoś się indywidualnie do Administracji.

Pozdrawiam i liczę na was  :)

Opublikowano

Wybacz Dudnes ale nie dam rady was wspomóc kwotą 30,75 :( Nie starczyłoby mi na opłatę admina. 

@@

Dudnes ale ja wolę 30, 75 ;) Powiem ci tak do Czerwca na pewno wpłacę :D

Opublikowano

Ja postanowiłem wesprzeć kwotą : 1,23zl (sms) . Nie jest to dużo, jednak zawsze coś tam te 50gr wam pomoże :) .. grosik do grosza... 

Tomek tu nie chodzi o to by wysyłać takie, no powiedzmy sobie nie małe kwoty.  Jeżeli kilkanaście osób wyśle, i wspomoże choćby tą złotówką to będzie dobrze. Pozdrawiam i powodzenia w zbiórce, mam nadzieje udanej :) . 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Poszedł SMS za 7,38 zł - 3 zł do portfela. Na dniach wyślę coś grubszego przelewem/PSC.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Każdy grosz się liczy. Kto ma ten wysyła - bez gadania, tworzymy jedność. Ja aktualnie jestem na bakier z funduszami na telefonie, ale tego SMS'a za 4zł wysłałem. Dawać ludziska, mobilizacja. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.