Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Damian
Nick na serwerze: Esku
Dlaczego akurat ty: Jestem w zasadzie codziennie na TS, potrzadek jest dla mnie bardzo ważny i chciałbym go pilnować, np. dzisiaj niestety został zwyzywany nasz kolega na TS, a my nie mogliśmy nic zrobić niestety.....  
Doświadczenie jako admin TS'a: Jeszcze nie miałem okazji być adminem TS
Czas, który możesz poświęcić na serwer: W zasadzie jestem codziennie dostepny, także w tym czasie moge poswięcić czas na serwer.
Składka [tak/nie]: Tak

Odczekałem ponad tydzień i tym razem mam nadzieję, że się uda :)

edit. 23.03.22, 06:40

Chciałbym się odnieść do tego co naisał Frequ. Owszem masz dużo racji, 2 post napisałem wieczorem, po ciężkim dniu pracy, w tym momencie wydawało mi się to nie istotne, że w zasadzie tylko skopiowałem swój poprzedni tekst i wkleiłem na nowo. Teraz przyznam Ci rację, trochę zawaliłem, nie sądziłem, że może mieć to znaczenie. Także zgadzam się z Frequ. Co do oryginalności powodów podanych w podaniu, nie każdy umie, swoją osobę zachwalać i zawsze wstrzelić się w gusta osoby odpowiadającej na post. Jeżeli ma to jeszcze jakieś znaczenie, obiecuję, że będę bardziej kreatywny i bardziej oddany niż mój drugi post przeze mnie napisany. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Wiek

+ Aktywność

- Doświadczenie 

- Duża ilość aktywnych adminów

Ciężko mi określić bo są plusy jak i minusy póki co będę neutralny poczekam na wypowiedzi innych i zrobię edit 

• Zasłużony
Opublikowano

+ Wiek

+ Aktywność

- Doświadczenie 

- Duża ilość adminów

Przykro mi jestem na nie obecnie posiadamy pięciu aktywnych i doświadczonych adminów. 

Opublikowano

Rozumiem, że brak doświadczenia jest problemem, ale kazdy kiedyś zaczynał, nie znając się na admionowaniu. W pierwszym moim podaniu również pisaliście, że jest dużo adminów, to w takim razie dlaczego otwarta jest rekrutacja? co zresztą sam Karcok w pierwszym podaniu napisał.

• Donator
Opublikowano

Jestem na Tak

+ Wiek

+ Zaangażowanie

+czas

- Doświadczenie (Lecz jak wszystko można się nauczyć dlatego nie borę to pod uwagę jako większą wadę)  

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie chcę tu wyjść na kogoś kto robi Ci na złość, ale sam się prosisz. Pierwszą rzeczą jest samo podanie, niczym, totalnie niczym się nie różni od poprzedniego, nawet literówki zachowałeś, sprawa z "dzisiejszym obrażaniem mojego kolegi", historia z 8marca się powtórzyła akurat dziś? czy zwyczajnie w najmniejszym stopniu nie zależy Ci na dobrym pokazaniu swojej osoby w podaniu? Drugą rzeczą są argumenty dlaczego akurat ty, dają dużo do myślenia i nie są zbyt wyszukane. Jeśli chodzi o doświadczenie to muszę Ci przyznać rację, aczkolwiek jeśli faktycznie by Ci zależało to podanie nie byłoby kopiuj wklej. Trzecią rzeczą jest czas, który możesz poświęcić na serwer, codziennie to jest 100 osób na TeamSpeaku, jeśli nie zrozumiałeś pytania to wystarczyło spojrzeć na podania innych, nikt Ci nie zabroni zobaczyć jak kto odpowiedział na poszczególne zapytanie. Podsumowując, przynajmniej mojego zdania nie zmieniłeś od poprzedniego podania, nadal jestem na nie i dopóki nie zmienisz podejścia w podaniu to się nie dogadamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.