Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na forum zauważyłem mały "błąd" - co prawda niezbyt zauważalny, ale jednak to trochę odstaje od reszty. Chodzi mi dokładnie o to:

http://screenshooter.net/102227742/joqxhty

Jak możemy zauważyć, avatary przy ostatnich postach są okrągłe, avatary przy wszystkich statystykach w panelu bocznym są okrągłe, a w "Dzisiejsi top użytkownicy" avatary są kwadratowe. Moja propozycja jest prosta - dodać coś takiego, żeby i w "dzisiejsi stop użytkownicy" były okrągłe avatary.

Edytowane przez quzevsky
Opublikowano

Szczerze mówiąc to samo dopatrzyłem dwa dni temu ale uznałem, że jak wiadomo niektórzy mają mniejsze obrazki i wyglądało by to dziwnie. Jak dla mnie jest okey i wydaje mi się, że nie trzeba zmieniać ;)

Opublikowano

Według mnie to nie jest nic złego, a nawet taki błąd na plus :) może zle się wypowiadam ale tak jak mówie powinno zostać. 

Opublikowano

To żadnej różnicy nie robi ale jeśli chodzi o estetyczność i dokładność to bardzo odstaję od reszty szablonu, więc również jestem ZA by te avatary zaokrąglić.

Opublikowano

W sumie to można zmienić, ale mało kto na to zwraca uwagę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.