Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Microsoft Word
Nick oskarżonego: star: harry

SID oskarżonego: 76561198281853847

Data i czas zdarzenia: 13.03.2022 / 22:00 - 23:30
Przebieg sytuacji: 

Podczas wieczornego grania miałem nieprzyjemność grać w jednej drużynie z administratorem: star: harry na serwerze Mirage#2.  Pierwszą rzeczą na którą chciałbym zwrócić uwagę to zachowanie tego zawodnika podczas meczu. Dewotka (pozwole sobie go tak nazwać patrząc na jego zachowanie) cały mecz, praktycznie co runde miączyła jaka to jego drużyna jest chu**a/nieudana i jaki to on jest niesamowity i ile rzeczy musi robić sam. Wysłuchiwanie tego było co najmniej żenujące i niesmaczne. Ja rozumiem, że na serwerze znajdują się osoby tego typu, takie dewotki co nic nie wnoszą swoim pierdoleniem, a tylko ludzi denerwują. Natomiast będąc osobą z kompetencjami na administratora no umówmy się takie zachowanie nie powinno mieć miejsca.  Kolejną kwestią jest rozdawanie banów przez tego pana. Otóż zostałem przez niego zbanowany za rzekome posiadanie wallhacka. Nie chce się tutaj za dużo rozwijać na ten temat, bo pisałem już odwołanie. Natomiast moge powiedzieć tyle, że otrzymałem bana po rundzie, w której zabiłem awpką przeciwnika przez smoke (admin w tym momencie był w przeciwnej drużynie i nie wiedział jak wyglądała moja gra). Jest to ban kompletnie wyssany z palca albo fusów po herbacie. Dodatkowo miały miejsce jakieś chore prowokacje kierowane w moją stronę przez tego pana typu: obrażanie mnie, że nie umiem grać i śmianie się przed rundą, że cytuje: ,,Przynajmniej ten Microsoft Word nie ma pieniędzy na awp''. K**wa to ma być administrator serwera :KEKW:. Już po tym wiedziałem, że coś się święci i chłop ma nierówno pod sufitem. 

Dowody:

Nagraniem z meczu nie dysponuje, bo nie przypuszczałem, że taka sytuacja z banem może zaistnieć.  Jedynym moim dowodem mogą być ludzie, którzy w tym momencie grali na serwerze i byli świadkami zachowania tej osoby. Mam nadzieje, że takowi się znajdą i potwierdzą to co napisałem. Reasumując mam nadzieje że ten pan zostanie odsunięty od swojego stanowiska jak najszybciej :feelspoliceman:

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 2
  • Donator
Opublikowano

Po pierwsze, nikogo nie obrażałem, bo nie obrażam na serwie. To, że narzekam na drużynę nie znaczy, że odbiegam kulturą. Gram szmat czasu na tym serwie i każdy kto mnie zna wie, że często głośno reaguje na drużynę lub jak padnę Jesteś nowy, więc możesz tego nie wiedzieć. Używam bardzo dużo mikrofonu, lecz go nie nadużywam. Ciebie na serwie nigdy nie słyszałem. Po drugie nie wywyższam się, że jaki to ja nie jestem, bo nie jestem . Po trzecie jakbyś nie zauważył, bardzo często nawet i donośnym głosem mówię info, bo często trzeba kilka razy powiedzieć lub krzyknąć, bo nie reagują osoby grające. Daje rady jak drużyna lub gracz powinien się w danej sytuacji zachować. Jeżeli Cię uraził żart, że w końcu nie masz na AWP co moim zdaniem chamskie nie było to przepraszam, tym bardziej, że nie jedna osoba się zaśmiała/ odebrała to jako żart. Jakoś po wejściu na serwer nie widzę urazy w moim kierunku, wręcz przeciwnie, bo moim zdaniem wprowadzam do gry trochę "pobudzenia". Jeżeli chodzi o bana, który ode mnie dostałeś to wypowiedziałem się w stosownym do tego dziale. Ja zmieniać się nie zamierzam, bo wszyscy mnie znają z tego jaki jestem i nie wydaje mi się, że jakoś specjalnie nagiąłem savoir vivre serwera. Pozdrawiam :pepelove:

• Lubię to! 5
Opublikowano

Zobaczyłem demko w godzinach, które zostały podane. Zachowanie admina jest nieodpowiednie do stanowiska, które pełni, natomiast nie uderza personalnie w żadnego z graczy. Znam go bardzo długo i zawsze ze swoich obowiązków wywiązywał sie dobrze i wykonywał swoją pracę sumiennie. Admin zostanie stosownie ukarany.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.