Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: L1pski's Back

Nick admina banującego:

Data/Mapa:  11:37 | 13/03/2022 / am_banana

SteamID: STEAM_1:1:643018733

Serwer (mod):   ✪ Fannoth                 

Opis sytuacji: po zabiciu admina dostalem bana za WH

Wycinek z konsoli:

ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
Connecting to public(145.239.237.170:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.237.170:27015
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Donator
Opublikowano

Witam.

Legenda:
Demo 1 - mapa - am_snow_cbg_KAT_ - https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20220313-104600-505010560-am_snow_cbg_KAT_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________102TR__ws__knife__gloves.dem.zip

Demo 2 - mapa - am_banana_KATU_ - https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20220313-111258-371013366-am_banana_KATU_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________102TR__ws__knife__gloves.dem.zip

Ważne wnioski - kolor
Dema - kolor 

Pozdrowienia - kolor

Gracz L1pski's Back gra na wallhacku, prawdopodobnie ma też trigger bota ustawionego na AWP, Scout oraz Deagle, można zauważyć też, że ani razu z 3 wcześniej wymienionych broni nie zabił do 15 minut drugie demka, poprzez HEADSHOT, jedynie w ciało, po 15 minucie wszystkie strzały z deagla leciały w głowę, w międzyczasie przez chwile stał afk, czyżby konfigurował?

Demko 1 - am_snow_cbg_KAT_

9:08  trigger na scoucie
10:05  udaje, że nie widzi na wh jak oponent afczy (widać nogi poza tym), jak sprawdza lewą miejscówkę, to zauważa, że przeciwnik przestał afczyć i wraca
10:20  mierzy celownikiem po przeciwniku
10:26 trigger na scoucie
11:05  biją się głównie po lewej od tego elektryka, oboje się chowają, przeciwnik pickuje po prawej i ten od razu pickuje prawą
12:15  trigger na scoucie
13:30 leci celownikiem przez skrzynki po modelu przeciwnika
13:35 co tu się stało z celownikiem?
14:20 znowu celownik leci w lewo
14:25 konfigurowanie cheata
16:10 trigger na awp
16:25 trigget na scout
16:28 znowu trigger na scout
18:00 początek rundy, ale od razu doskonały pick 
19:45 znowu wie od razu gdzie jest przeciwnik, chciałbym zaznaczyć, że akcje z wh były jedynie przeciwko graczowi "Vika", może się znają i przy nim się nie patyczkował?
22:00  kolejny raz trigget na scout
23:00  widzi na wh, że przeciwnik się chowa, to pickuje już wcelowany
23:15 tutaj już zrezygnowany długością rundy nawet nie ogarnął, że nie widzi przeciwnika normalnie, tylko przez opony i idealny skan w model leci
23:50 przeciwnik podchodzi za ścianą do lewej to patrzy lewo, do prawej to od razu w prawo
24:15 biegnie pewnie w lewo wiedząc, że nie dostanie od przeciwnika za ściany, widzi na wh, że przeciwnik jest już wychylony i jak wyjdzie zza elektryka to dostanie, patrzy sobie w prawo, po czym pickuje idealnie w przeciwnika
24:55 trigger na scoucie znowu
25:20 jedzie celownikiem po modelu
25:25 widzi chłopa za oponami to skanuje

Demko 2 - am_banana_KATU_

Tutaj chciałbym zaznaczyć, żeby UBT wziął pod uwagę fakt iż zbanowany gracz po stronie terrorystów gdy wie, że przeciwnik chowa się za drewnem to pickuje ostrożnie, a jak po lewej to wychodzi na pełnej. 

0:48 wie, że przeciwnik jest po lewej to wychyla nawet nie patrząc za drewno
1:15 kolejny turbo flickshot za pomocą triggera
2:10 troszkę przyafczył, gdy wrócił, to wiedział, że przeciwnik jest już za autem i wychodzi wcelowany
3:40 leci z awp po modelu, gdy przeciwnik wystrzelił to wiedział, że poszedł się chować i na pewniaku wybiega, po czym lecąc po modelu przez deske przy aucie pickuje
4:03 moje ulubione - trigger na scoucie lub backtrack
4:09 tutaj nie muszę opisywać, widać wh
4:35 o jeszcze aimbot doszedł do configa
5:03 prefire
5:30 próba picknięcia go lecąc po modelu przez drewno
6:10 trigger na awp
6:35 znowu trigger, nie wierzę, że był zdolny strzelić w 0.00001 sekundy po zobaczeniu pixela
6:48 a co to za strzał w drewno i chłop dostaje dmg 5km od niego xD? ja rozumiem, że demka są zlagowane, ale w tej rundzie ani jeden strzał nie był wycelowany w przeciwnika, tutaj jakiś trigget na przycisk widać
7:42 znowu trigger od razu po zobaczeniu pixela
8:18 znowu trigger
8:24 leci po modelu 
8:30 znudzony już długością rundy znowu trigger na pixel
9:46 znowu trigger tak jak w 6:48
9:53 ????????????????????
11:08 ja nie mam pytań co tu się stało
13:25 widzi, że przeciwnik chce wychylić, to lekko się chowa w prawo aby nie dostać oneshota z deagla
13:28 znowu trigger na deaglu
17:40 znowu trigger na awp

Od tego czasu gra tak jakby wyłączył cheaty, w dodatku spada z areny 1 na arene 7, chciałem go wtedy zbanować, ale straciłem go z oczy, myślałem, że wyszedł. Wszedłem więc do gry i trafiłem na niego na arenie 17, dograłem rundę i go zbanowałem. Gracz dodał mnie na steam, od razu mu napisałem, że jeśli chce się odwołać, to zapraszam na forum katujemy.eu, napisał mi tylko "to niezły ban jak cie zabiłem XD". Nie, nie ban jak mnie zabiłeś, tylko ban, bo obserwowałem Cię całą mapę, o czym wie, np. gracz Pan Pukawka, bo pisałem mu na u@ i sam dał Ci challenge, żebyśmy mogli się lepiej przyjrzeć Twoim nielegalnym wspomagaczom. 

Pozdrawiam, Fannoth.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Opublikowano

nie kazdy gra na 16:9

moze ktos ocenic to demko kto byl wyzej niz dmg?

a nie chlop ktory mnie zbanowal?

0:48 wie, że przeciwnik jest po lewej to wychyla nawet nie patrząc za drewno (chlop nie moze przejsc szybciej za drzewo niz ja wcelowuje sie tam jezeli nikt nie byl afk)

1:15 kolejny turbo flickshot za pomocą triggera - fajny flickshot jak to nawet flick nie byl a gosc mi sam pod celownik wbiegl

2:10 troszkę przyafczył, gdy wrócił, to wiedział, że przeciwnik jest już za autem i wychodzi wcelowany - afczylem bo nie wiem mogelm cos robic na telefonie, po 2 nawet nie wychylilem wcelowany w niego tylko w potencjalne mniejsce gdzie mogl byc

3:40 leci z awp po modelu, gdy przeciwnik wystrzelił to wiedział, że poszedł się chować i na pewniaku wybiega, po - przejechanie po modelu to raczej normalna sprawa jak bys obejrzal swoje demo tez tak robisz a gdybys nie zauwazyl to wcelowywalem sie w drewno

Napisz czy mam punktowac dalej

jezeli nie moglem tego napisac

to przepraszam

• Donator
Opublikowano

Demo nr2

0:48 Spalone
1:15 +/-
2:10 Mógł być przypadek, chłop akurat wychylił
3:40 Spalone 
4:03 Czyste
4:09 Spalone
4:35 +/-
5:03 Czyste
5:30 Spalone
6:10 Spalone
6:35 Spalone
6:48 +/-
7:42 Tu normalna reakcja 
8:18 Spalone
8:24 +/-
8:30 +/-
9:46 Raczej czyste
9:53 Faktycznie dziwne
11:08 Spalone
13:25 +/-
13:28 Raczej czyste
17:40 Spalone

Widać ogólnie wh + trigger. Ban zostaje.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.