Server Owner Karcok Rare Rare Rare Posted March 9, 2022 Server Owner Share Posted March 9, 2022 Siemano! Szybka rekrutacja na admina ponownie otwarta wszystkie podania składamy poniżej. Wymagania, które trzeba spełnić: - Konto Prime - Minimum 16 lat. - Działający mikrofon. - Minimum 25 godzin przegranych na serwerze. - Znajomość regulaminu serwera oraz forum. - Wyróżnianie się kulturą osobistą. - Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość sourcemoda. - Minimum 7 dni stażu na forum. - Umiejętność rozpisywania demka. Wzór Nick: Imię: Wiek: Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Doświadczenie w adminowaniu: Znajomość sourcemoda [0/10]: Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dlaczego Ty?: Posiadasz mikrofon?: Kontakt: SID: Posiadasz konto Prime?: Akceptujesz regulamin admina (link)?: Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: * Jeżeli podanie zostanie odrzucone kolejne możemy złożyć za 7 dni. *Jako admin musisz minimum 3 godzin tygodniowo spędzać na serwerze. *Nie wymagamy składki miesięcznej! Powodzenia :) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowa Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Nick: sowa Imię: Dawid Wiek: 16 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Od dzisiaj sobie gram. GT Doświadczenie w adminowaniu: Byly admin arena 1v1, Dr, Jb. Wszystko na innych sieciach. Znajomość sourcemoda [0/10]: Myślę że 5, muszę sobie przypomnieć resztę. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Gram w wolnych chwilach, spokojnie ponad 5h. Dlaczego Ty?: Jestem doświadczony, miły, fajny i spokojny :) . Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam, DC, Ts3, itp SID: STEAM_1:0:461451435 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imag1ne Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 (edited) Nick : imag1ne Imię : Patryk Wiek : 18 Staż na serwerze ( W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Gram od dziś, ale na całej sieci aktywny stale od miesiąca, dodatkowo trochę czasu na Arenie #1 GT -> https://www.gametracker.com/player/imag1ne/137.74.5.143:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Byly admin pewnej sieci serwerów ( 3 lata temu ), Aktualny admin Only Deagle Znajomość sourcemoda [0/10]: 9/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Około 2 godzin dziennie, w weekend więcej. Dlaczego Ty?: Jestem osobą dosyć zweryfikowaną w tym temacie. Chciałbym, aby na serwerze był całkowity brak osób niestosujących się do regulaminu serwera. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam, TS, Forum, Mogę podać również Facebooka. SID: STEAM_1:1:584445955 Posiadasz konto Prime?: Tak, dodatkowo main acc 1600h Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak Edited March 13, 2022 by imag1ne 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaR Rare Rare Rare Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Nick: ElementaR Imię: Sebastian Wiek: 23 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/ElementaR/137.74.5.143:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem już Admina na 2 serwerach 1vs1 przez dobre kilka miesięcy razem może Rok albo więcej Znajomość sourcemoda [0/10]: 7,8/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie od 2/3 do 4/6 Dlaczego Ty?: Jestem odpowiedzialny i stanowczy na danym stanowisku gdy jest potrzeba szybko reaguje czy zajmuje się serwerem by się grało miło i sympatycznie Posiadasz mikrofon?: TAK Kontakt: https://steamcommunity.com/id/ElementarS/ ,Ts3(ts3.katujemy.eu) SID: STEAM_0:1:5534279 Posiadasz konto Prime?: TAK Akceptujesz regulamin admina (link)?: TAK Akceptujesz regulamin serwera (link)?: TAK Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: TAK 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mY shoT Rare Rare Rare Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Nick: @ mY shoT Imię:sebix Wiek:18 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GT Doświadczenie w adminowaniu:pół roku juz jestem na tym stanowisku i można mi spokojnie zaufać jeśli chodzi o dbanie porządku na serwerze Znajomość sourcemoda [0/10]:7 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:1,2 godz Dlaczego Ty?:chciał bym pomóc trzymać porządek Posiadasz mikrofon?:oczywiście Kontakt:steam,ts,forum SID: STEAM_0:0:194118156 Posiadasz konto Prime?:tak Akceptujesz regulamin admina (link)?:tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?:tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?:tak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor Vanilla. Rare Rare Rare Posted March 13, 2022 Editor Share Posted March 13, 2022 Nick: VanillaSkyAvB. Imię: Natalia. Wiek: 30. Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): --> GT <-- Doświadczenie w adminowaniu: Admin mirage 2 od początku serwera na sieci + opiekun. Znajomość sourcemoda [0/10]: 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie postaram się od pół godziny do godziny. 3 h tygodniowo bez problemu. Dlaczego Ty?: Podobają się mi się mapki, skiny, fajna rozgrzewka i zabawa na arenkach. Oczywiście przypilnuje serwera jak będę i każdy kto złamie regulamin będzie karany według taryfikatora. Posiadasz mikrofon?: Posiadam. Kontakt: Forum/steam. SID: STEAM_0:1:30268151 Posiadasz konto Prime?: Tak. Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak. Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtr3me Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Imię: Damian Wiek: 17 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/eXtr3me/137.74.5.143:27015/ - Zaczynam. Doświadczenie w adminowaniu: Aktualny administrator serwera Only Deagle oraz Only AWP, znajomy jednego z nowych administratorów "imag1ne". Znajomość sourcemoda [0/10]: 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Zależy od dnia, ale tygodniówka bez problemu i codzienna aktywność. Dlaczego Ty?: Przechodząc do pytania dlaczego ja uważam, że nadałbym się do tej roli, a na serwerze jest mała ilość adminów i widzę sporo graczy na wspomagaczach. Myślę, że jestem osobą dobrą do tej roli i faktycznie się w niej sprawdzę i postaram się, żeby faktycznie było jak najlepiej. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam, TS SID: STEAM_1:1:152146448 Posiadasz konto Prime?: Tak., 3200h Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak. Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Night0oo Rare Rare Rare Posted March 13, 2022 Moderator Share Posted March 13, 2022 Nick:Night0oo Imię:Mateusz Wiek:19(za 6 miesięcy 20 sadge) Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/Night0oo/137.74.5.143:27015/ Doświadczenie w adminowaniu:Aktualny admin pierwszej arenki :D Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10 i siła rośnie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:dziennie 1h/2h Dlaczego Ty?:Chciałbym sprawdzić jak sobie poradzę na dwóch posadach jednocześnie a zarazem chciał bym pomóc w ogarnianiu servera Posiadasz mikrofon?:Si Kontakt:Dc/ts/steam SID:STEAM_0:0:433271186 Posiadasz konto Prime?:Łi Akceptujesz regulamin admina (link)?:Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?:Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?:Tak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keyira Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Nick:☣Keyira☣ Imię: Kuba Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/☣Keyira☣/137.74.5.143:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Jestem adminem na #1 Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: na gre dziennie poświęcam około 4/5h czasem dłużej Dlaczego Ty?: Chciałbym wesprzeć adminów na dwójce :) Posiadasz mikrofon?:TAK Kontakt: [email protected] SID: STEAM_1:1:463816429 Posiadasz konto Prime?:TAK Akceptujesz regulamin admina (link)?: TAK Akceptujesz regulamin serwera (link)?: TAK Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: TAK 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabajbaj Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Nick: Jabajbaj Imię: Mateusz Wiek: 15 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/᠌Jabajbaj/137.74.5.143:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na Arenie 1v1 #1 Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: >10h Dlaczego Ty?: Nigdy jako admin nie otrzymałem żadnej skargi, mam doświadczenie w byciu adminem i wiem z czym to się je. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: steam, forum, ts3 SID: STEAM_0:0:573281871 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts