Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Skarga słuszna, faworyzacja tu występuje .. Blondas dostał ostrzeżenie, zrobił to samo co Fire. Fire nie dostał. Po pierwsze, wypowiada się na mój temat chociaż miał ledwo 10 postów jak mi cos odwalilo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jak już wspomniałem wcześniej, firegucio za ten tekst o pogrzebie powinien dostać kopa w dupę i czarny kolor dla dekoracji. Uzależnienie takiego stopnia się już leczy. Co do innych obraz to rzecz jasna skarga na ich podstawie jest słuszna, sam Little zaś nie raczył zainterweniować, wolał ukarać RADIO, którego wykroczenie było znacznie drobniejsze - 5 wiadomości pod rząd. Tak się składa, że dostał warna :/ Dostał dopiero gdy ja zwróciłem Ci uwagę i przytoczyłem Ci punkt w regulaminie. Daleko Ci do perfekcji, skoro nie wiesz, że na forum jest bezwzględny zakaz obrażania użytkowników. Gdyby nie to, pewnie dalej by latał bez konsekwencji. Szczerze? Z początku tej poprzedniej skargi, w której zostałeś zdegradowany byłem częściowo wstawiony za Tobą, ale gdy patrzę jakie ty głupoty pie*dolisz, to aż żałuję, że w ogóle podejmowałem tam próby obrony Ciebie. Tak jak i zostałeś zdegradowany z VA, z moderatorem powinno być tak samo. Wystarczy poczekać, aż sam się na tyle poniżysz i sam dojdziesz do rangi zwykłego użytkownika. Sytuacja idealnie podkreśla i daje nauczkę, że człowieka nie da się poznać w miesiąc. Wychodzi na to, że jak i Dudnes, jak i reszta bandy nic nie wie na jego temat. Wyszło szydło z worka dzisiaj, lepiej późno niż wcale. Oczywiście jestem za degradacją. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Tak, tu już nie chodzi nawet o tego warna tylko o twoje zachowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Fire, przypominasz sobie co blondas napisal? "Kiedy będzie Dudnes?" a ty odparłeś "Na twoim pogrzebie" hmm.. czy za to nie powinienes dostac warna? Dostałes dopiero potem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Widać jakie tutaj mamy osoby i kto mówi kto jest Ogarnięty. I takie osoby pełnią takie rangi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
codeine Ninja bitches Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Dziwna sytuacja , nie wiem co mam myśleć o tym , kazdy miewa gorsze i lepsze dni . Ciekawe jak sie wyjasni ta sprawa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Aż mi się chce śmiać jak przypominam sobie gdzie FireGucio pisał podania wy pisaliście : - Ogarnięty - Miły - Kulturalny właśnie widać na SS'ach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Do kogo mówisz? Ja dałem nie ;) i byłem jedną z 3 osób :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Wszystko zostanie wyjaśnione! Zamykam żeby nie było spamu, wszystkie informacje przejrzy administracja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts