blaszkaBiceps Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nick: Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK Imię: Piotr Wiek: 23 Staż na serwerze: dawno mnie na serwerze nie było - problemy ze sprzętem. Teraz zaczynam grać regularnie. 20h wymagane jest. Doświadczenie:- wielokrotny admin serwerów, - staż ~11 lat z przerwami w świecie Counter-Strike'a. Znajomość AMX [0/8]: 6 - drobna znajomość edycji pluginów. Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Czas wolny od studiów i pracy. Myślę, że około 2-4h dziennie (zazwyczaj wieczorami) a weekendy dłużej. Dlaczego Ty?: Bywają sytuacje, gdy na serwerze nie ma żadnego admina a jest potrzebny. Dbanie o porządek na serwerze trzymając się oczywiście regulaminu. Pomoc w rozwoju serwera oraz całej sieci. Kontakt: PW bądź steam STEAM: http://steamcommunity.com/id/kurczeblaszka Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Oczywiście, że akceptuje składki :) Te niedociągnięcia od strony forum zawsze można nadrobić. Twierdzę iż jeśli ktoś ma być adminem na serwerze to forum nie jest aż tak istotne. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. Po ewentualnym zaakceptowaniu zgłoszę się osobiście do @Dudnesa :) @@BumbleBee Na nie- steam- aktywność na forum- godziny na serie. Ogólnie konto pod adma http://www.gametracker.com/player/Kurcze%20Blaszka%21%20%3BD%20%60%60%60RYBNIK/80.72.33.50:27190/ - 20h tyle ile wymagane Konto po adma? No to zobacz zawartość a później mów :) Aktywność na forum nie jest mi na tyle potrzebna co na serwerze, więc daruj sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Neutral -Gram nie dużo na serwerze ale nie widuje Cię. -Forum +wiek -Mało troche czasu mozesz poswiecic -/+ składki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Tak jak koledzy wyżej jestem neutral, jednak podanie nie jest zbyt "tłuste" , wiek, steam , troszkę grasz. Ps. Nadrób forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ja Ci dam szansę - Wiek - Steam - Amxx - Ogarniety - Aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Przykro mi jestem na NIE. Pierwszy raz zawitałeś na nasz serwer 19.10.2014 od tamtej pory 20h to słaby wynik. Grasz na NS. Daj się lepiej poznać. Znikoma aktywność na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ja również jestem na nie, non stop jestem na serwie i ani razu Cię nie widziałem. Posiedź trochę na forum i daj się lepiej nam poznać, wtedy możliwe że będę na tak :) Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumbleBee Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Na nie- steam- aktywność na forum- godziny na serie. Ogólnie konto pod adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem Nie - Konto pod podanie - Nie znam cie - Forum + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Na nie nie znam cię w ogóle, od niedawna grywasz na serwerze, daj się lepiej poznać.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Również podzielam zdanie moich przedmówców. Konto dla podania Praktycznie cię nie znamy Posiadasz nonsteam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDS DEAD BABY Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Niestety, ale jestem na nie, powody podane wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ja jestem na tak. Podanie ładnie napisane, użytkownik wydaję się być rozsądną opcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBiK Posted March 22, 2015 User Share Posted March 22, 2015 Też póki co na nie powody podane wyżej z tym ze bez nacisku o aktywności na forum ale nie mówmy że nie znamy kolegi toż juz był zbanowany 2 razy :P znamy jego umiejętności :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Podanie ładnie napisane, przekonujące. Pewnie że na tak: +steam +wiek +doświadczenie +przekonujące podanie - konto pod podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajl Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Jestem na Neutral: + Wiek + Steam - Forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Ja też neutral, bo praktycznie w ogóle Cię nie znam. Przesiedziane na serwie równe 22h, więc specjalnie pod admina konto. Polecam trochę dłużej pograć, dać się poznać i zaprosić mnie na steamie jak będę grał :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 23, 2015 Owner Share Posted March 23, 2015 Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts