Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Nesty

Nesty ponownie

Recommended Posts

Imię : Seweryn
Staż na forum :od początku<ale mało się wcześniej udzielałem>
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :4/5h
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :8
Dlaczego ty? :Myślę ze mogę pomóc przy dalszym rozwoju sieci. udzielam się dość systematycznie. Staram się pomagać użytkownikom jak tylko mogę mam nadzieję ze w miarę moich możliwości uda mi się was przekonać

-Szybko i sprawnie wykonuję nadawane mi zadania

-jestem pracowity

​-uczciwy

-sumienny

-Bez konfliktowy

-Pozytywnie nastawiony do świata

To chyba było by na tyle resztę pozostawiam wam Pozdrawiam Nesty  
Znajomość IPB [0/10] :8/9

Ps znikoma Liczba potów ponieważ miałem rózne zdanie z Astarelm na starej Katowni:D

Moim zdaniem powinieneś się bardziej dać poznać, skoro chcesz nadrobić nieobecności jakieś :) Zajmij się aktualną pozycją, a przy następnej rekrutacji będzie lepiej, bo szczerze mówiąc masz niezłych przeciwników :) Ale neutral tymczasem

Niby aktywny na forum od jakiegoś czasu jesteś, ale wydaje mi się że tylko nabijasz posty. Nigdy nawet z Tobą na SB nie pisałem, ponieważ się tam nie udzielasz - a to jest wielki błąd, ponieważ wtedy użytkownicy mogliby Cię lepiej poznać. Zauważyłem, że Twoja aktywność w roli redaktora nie jest jakaś znakomita, więc moim zdaniem lepszym rozwiązaniem dla Cibie byłoby zajęcie się tą posadą a nie startowaniem na nową. Jestem na nie, to nie Twój czas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.