Nesty Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Imię : SewerynWiek :17<18 za miesiąc>Staż na forum :od początku<ale mało się wcześniej udzielałem>Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :4/5hZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :8Dlaczego ty? :Myślę ze mogę pomóc przy dalszym rozwoju sieci. udzielam się dość systematycznie. Staram się pomagać użytkownikom jak tylko mogę mam nadzieję ze w miarę moich możliwości uda mi się was przekonać -Szybko i sprawnie wykonuję nadawane mi zadania -jestem pracowity -uczciwy -sumienny -Bez konfliktowy -Pozytywnie nastawiony do świata To chyba było by na tyle resztę pozostawiam wam Pozdrawiam Nesty Znajomość IPB [0/10] :8/9 Ps znikoma Liczba potów ponieważ miałem rózne zdanie z Astarelm na starej Katowni:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Myślę, że można dać Ci szanse. Masz moje tak: - aktywność - doświadczenie - sympatyczny chłopak - wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Neutral + wiek + staż + starania - mała cie widzę - od nie dawna się angazujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Można dać Ci szansę -Jestem na Tak - Aktywny - Staż - Wiek - Ogarnięty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na TAK + Wiek + Staż + Jesteś ogarnięty + Starasz się - Aktywność - Aktywność zawsze można poprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Moim zdaniem powinieneś się bardziej dać poznać, skoro chcesz nadrobić nieobecności jakieś :) Zajmij się aktualną pozycją, a przy następnej rekrutacji będzie lepiej, bo szczerze mówiąc masz niezłych przeciwników :) Ale neutral tymczasem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 22, 2015 Za szybko na moderatora. Daj się bardziej poznać, na razie pisz wywiady, artykuły, zobaczymy co będzie dalej. Tymczasem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Neutral pomimo to że sie starasz nadrób aktywność, daj sie lepiej poznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jeszcze nie spełniłeś się w roli redaktora. Wielu z nas Cię tutaj nie zna. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Niby aktywny na forum od jakiegoś czasu jesteś, ale wydaje mi się że tylko nabijasz posty. Nigdy nawet z Tobą na SB nie pisałem, ponieważ się tam nie udzielasz - a to jest wielki błąd, ponieważ wtedy użytkownicy mogliby Cię lepiej poznać. Zauważyłem, że Twoja aktywność w roli redaktora nie jest jakaś znakomita, więc moim zdaniem lepszym rozwiązaniem dla Cibie byłoby zajęcie się tą posadą a nie startowaniem na nową. Jestem na nie, to nie Twój czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts