Pinek Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nick : ~Tazor~ Imię : Patryk Wiek :15 Staż na Serwerze : Około 20 godzin ale będzie więcej Doświadczenie : Byłem adminem na Paru serwerach więc dobre Znajomość AMX [0/8] :6/8 Czy Byłeś / Byłaś Już Adminem ? :Tak Posiadasz Mikrofon ? : Tak Dlaczego ty ? :Spędzam dużo czasu na serwerze i Jak nie ma żadnego admina to ci co są w ct zdobywają Fk Kontakt : Steam Steam : ~Tazor~ Akceptujesz regulamin admina ? : Tak Akceptujesz regulamin Serwa ? : Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem Neutral - Aktywność + Steam + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Masz moje TAK -wiek -steam -raczej ogarniesz -Aktywność będziesz musiał nadrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Masz moje Tak -Wiek -Steam -Ogarniesz Nadrób aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Nie - Bardzo słaba aktywność - staż - Nigdy nie widziałem jak prowadzisz. - Gracz boi się prowadzić więc taki admin to żaden admin :) - Brak chęci do ct :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 22, 2015 Jestem za daniem mu szansy. Aktywność na forum można nadrobić, wiek odpowiedni, steam jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpan` Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Neutralps. czekam na zdjęcie siostry w seksownej bieliźnie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Dam Ci tak -aktywność -steam -wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Twoja aktywność na serwerze jest bardzo mała (http://www.gametracker.com/player/~Tazor~/80.72.33.55:27465/), na forum to samo. Szczerze powiedziawszy - nikt Cię nie zna, z resztą z taką aktywnością nikt nie miał takiej okazji. Póki co jestem na nie, nadrób tą aktywność i potem spróbuj ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Na NIE -Aktywność na forum -Aktywność na serwerze -Podanie byle jakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Neutral - Konto po podanie - Podanie pisane na "odwal się" + Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Przykro mi lecz jestem na nie. - Aktywność na serwerze -Aktywność na forum -Podanie na "odpierdol" przepraszam że tak napisze. +Wiek +Steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synek.! Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Niestety jestem na NIE: - poddajesz się emocjom na serwerze - konto pod podanie - nikt Cię nie zna - wiek +/- + steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sziroku Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 No tak średnio bym powiedział,z kulturką na serwerze u ciebie kicha . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Cyba nic z tego nie będzie. Podanie odrzucone. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CwaNiaK Posted March 22, 2015 User Share Posted March 22, 2015 Jestem na NIE ponieważ -staż na forum -prawie nie widziałem cie na serwie -raczej nie bywasz w CT -myślę że sobie nie poradzisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts