Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Blanti.

Blanti :blink:

Recommended Posts

Imię : Rafał
Staż na forum : Dwa miesiące (online 4,5 dnia).
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Poświęcam ostatnio dużo czasu na forum, czytam praktycznie każdy temat, ale nie w każdym się wypowiadam. W dni robocze 1-3h a w weekendy nawet dwa razy dłużej.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9,5 
Dlaczego ty? : Chętnie zająłbym się czymś nowym, ponieważ rola admina mi wychodzi i nie miałbym problemu połączyć tych dwóch zadań. Bardzo często odwiedzam dział ub lub ss i widzę, że ludzie czekają na ub po kilkanaście, kilkadziesiąt nawet minut, dlatego chciałbym się przydać i trochę pomóc, bo się znam na tym. Wystarczy mi dać jakieś zadanie, a na pewno się nikt nie zawiedzie. 
Znajomość AmxBans [0/10] : 8/9

Znajomość IPB [0/10] : 7, do nadrobienia

Nie spełniam jedynie wymagania z postami, ale to jest chwila moment, nie nabijam postów specjalnie :)

Jestem na TAK 

+ Wiek a co z tym idzie również rozsądek 

+ Ortografia oraz interpunkcja 

+ Zaangażowanie/Staż/Aktywność 

Jeden mały minus przez posty. Ale już nie raz zauważyłem że stronisz od nabijania postów bezsensownymi wypowiedziami, które nic nie wnoszą nowego do danego tematu. Jak już się wypowiadasz to z sensem oraz rozsądkiem. Masz moje poparcie.

Lepiej mieć 80 postów konkretnych niż nabijać 2000 bezsensownych i zaśmiecać forum

Jestem na Tak

-wiek na plus

-ogarniasz jako admin więc tu też będzie ok

-podanie krótkie, ale treściwe

• Like 1

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.