Blanti. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Imię : RafałWiek : 18Staż na forum : Dwa miesiące (online 4,5 dnia).Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Poświęcam ostatnio dużo czasu na forum, czytam praktycznie każdy temat, ale nie w każdym się wypowiadam. W dni robocze 1-3h a w weekendy nawet dwa razy dłużej.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9,5 Dlaczego ty? : Chętnie zająłbym się czymś nowym, ponieważ rola admina mi wychodzi i nie miałbym problemu połączyć tych dwóch zadań. Bardzo często odwiedzam dział ub lub ss i widzę, że ludzie czekają na ub po kilkanaście, kilkadziesiąt nawet minut, dlatego chciałbym się przydać i trochę pomóc, bo się znam na tym. Wystarczy mi dać jakieś zadanie, a na pewno się nikt nie zawiedzie. Znajomość AmxBans [0/10] : 8/9 Znajomość IPB [0/10] : 7, do nadrobienia Nie spełniam jedynie wymagania z postami, ale to jest chwila moment, nie nabijam postów specjalnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na TAK + Wiek a co z tym idzie również rozsądek + Ortografia oraz interpunkcja + Zaangażowanie/Staż/Aktywność Jeden mały minus przez posty. Ale już nie raz zauważyłem że stronisz od nabijania postów bezsensownymi wypowiedziami, które nic nie wnoszą nowego do danego tematu. Jak już się wypowiadasz to z sensem oraz rozsądkiem. Masz moje poparcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ja również jestem na duże TAK. + wiek +ortografia +ogarnięty +ogromne doświadczenie +pomocny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Na tak, -wiek -doświadczenie -ladne podanko ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak :) - Ogarnięty ziomek :) - Wymagania - Wiek - Ładne podanie :) - Da radę ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Lepiej mieć 80 postów konkretnych niż nabijać 2000 bezsensownych i zaśmiecać forum Jestem na Tak -wiek na plus -ogarniasz jako admin więc tu też będzie ok -podanie krótkie, ale treściwe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Również jestem na tak aktywny, wiek za nim przemawia można dać mu szanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak! :) Wiek +Amx +Ogar +Zaangażowanie + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 22, 2015 Również na tak. Wiek, ogarnięty człowiek, zaangażowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 22, 2015 Owner Share Posted March 22, 2015 Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW dane dotyczące konta AmxBans: Login: Hasło: E-mail: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 22, 2015 Owner Share Posted March 22, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts