Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Jerzy Kulej

Nick admina banującego: k ejmaNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. 

Data/Mapa: 20.02.2022 godzina okolo 15 45 de_dust2

SteamID: 637831431 

Serwer (mod):  ffa dd2                         

Opis sytuacji:nie ma czego tu opisywać, żadnych skarg na mnie nie było.. grałem sobie tak jak zawsze a tu bach bez żanych ostrzezen czy oskarżeń  ban z przyczyny niby aima.. jak ja gram czyściutko.. w configu rowniez nic nie ustawialem... gram na klasycznych ustawieniach ze steama. tym bardziej ze nie gram od wczoraj i jesli kiedys nic nie bylo to czemu mialem dzisiaj cos odpalac...?  Ogolnie dobry serwer ludzie w miare w porzadku to sie odwoluje. rownie dobrze moge miec w ch... i isc gdzies indziej "czitowac" a o wykupionego vipa nie zbiednieje. ale nie robilem tego bo mi sie przyjemnie gra... wiec plakal nie bede jak nnie odbanujecie ale to swiadczy o was i administracji ze kogos tam byc nie powinno banujac normalnych graczy... ELO !

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina k ejmaNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Jerzy Kulej 
[AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 637831431 ' 
[AMXBans] Twoje IP 
[AMXBans] =============================================== 

• Przykro mi 1
Opublikowano
Godzinę temu, Jerzy Kulej napisał:

wiec plakal nie bede jak nnie odbanujecie ale to swiadczy o was i administracji ze kogos tam byc nie powinno banujac normalnych graczy... ELO !

Nie odbanujemy, bo temat został doszczętnie wyczerpany tutaj - 

Możesz rozpocząć teraz karierę na innej sieci, mam nadzieję, że będzie tak długa - jak na katujemy. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Wpadło zgłoszenie od decyzji Opiekuna UBT, więc również w tym wypadku musi zareagować Administracja. 

https://www112.zippyshare.com/v/LegSk0Vr/file.html

01:23 - strzał na model jeszcze zanim go zauważył b+
01:26 - zwykły strzał b- 
2:21 - b+
03:50 - no trochę śmiechawa, że tego nie widział, ale żaden skan wcześniej nie poszedł b-
07:00 - również dobrze można powiedzieć, że wyczekuje, aby sprawdzić powoli lewą stronę b-
07:25 - no jak na moje to jednak posprawdzał :v Zabił na podeście, skanował skrzynkę na podeście, potem na szybko resztę. b-
7:53 - powtarza się sytuacja z wcześniej, celownik daleko od głowy b+
7:57 - to samo b+

Dalej nie patrzę, bo i tak chłopaki dali pod b-.

https://www118.zippyshare.com/v/HDYRDWm6/file.html

8:38 - 8:48 - tu bym nawet rozszerzyła dodatkowo o akcję w dolnym b+
14:34 - pierwszy strzał poza model, drugi szybko w kierunku głowy. Dodatkowo strzały w model, który jest w "locie" nadal podążają za głową. Kolejny frag, celownik na poziomie pasa leci na głowę b+
16:47 - w pewnym momencie to już nawet celownik padaki dostał i nie wiedział w który model strzelać b+

https://www118.zippyshare.com/v/Gjf99Lii/file.html

2:59 - +b

Podtrzymuję decyzję UBT. Od mojego werdyktu już się nie odwołasz. 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.