Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: doppokontakt
2. Nick oskarżonego: psychopata-z-nozem-lata
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:592992188

4. Data i czas zdarzenia: 11:22 18.02.2022
5. Przebieg sytuacji: wyzywa na mikrofonie od zje* ogólnie toxic a bana nigdy nie wyrwał bo admin mówi że jest pod ochroną
6. Dowody: na demku jest czas 11;22

https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20220218-220700-1030830262-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

EDIT: ZALACZAM DRUGIE DEMKO W związku z prośba uhg zarzucam dowody w sumie sam on to powiedział xD

*** https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20220219-185000-2000162190-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip
@ revander poprawione demko

czas na demku: 01:00
+ admin ten dal mi bana za wyzywanie gracza/admina dnia 18.02.2022 o godź 21;41 kiedy jak mogę przysiąc nie wyzwałem nikogo. // Sorki pomyliłem sie to był kick , nie ban ale mniejsza

skoro już lecimy po kolei to mam tu parę smaczków adminów ja nie wiem czego ludzie się boją składać skargi:

04:27 - kiedy zgłosiłem kogoś za nadużywanie mikro bo cały czas ten ktoś gadał to admin frozer z morda do mnie ze mi bana wypie*doli itd.

05:28 - "będzie toczył walkę z revanderem o wywalenie tego z podpunktu bo na serwer przychodzisz sobie porozmawiać". Otóż nie na serwer przychodzisz sobie pograć na spokojnie a nie sluchac non stop co robiliście wczoraj albo co będziecie mieć zaraz na obiad. Przez taką paplaninę nieraz nie da rady dać dobrego info, ani tym bardziej usłyszeć.  Co to ma być to jest zachowanie admina? Czy minimalny próg adminowania nie powinien wynosić te 18+ bo z tego co widzę poniżej podanego wieku dojrzałość admina jest jaka jest.
Myślę ze w ciągu ostatnich 2 tygodniu na demkach można na spokojnie znaleźć różne przygody z administracją tego serwera, ale wydaje mi sie ze to nie pierwszy i ostatni raz wiec nie ma co sie zagłębiać w przeszłość.

@ FrozerQ  odsyłam do poniższego regulaminu a żebyś sie nie wysilał to m.in. podpunkt 3 i 4. Trochę mnie to zaskoczyło ze zwykły gracz ma większe pojęcie o regulaminie niż admin. Ja sobie nie będę tak dawał dmuchać w kasze tym bardziej, że tutejsza administracja do za przeproszeniem rozwydrzone dzieciaki.

"Jeśli natomiast chodzi o "wypie***lenie bana" oraz dojrzałość o której wspomniałeś, to raczej osoba powyżej 16 roku życia bądź coś w tym stylu nie wzięła by do siebie rzeczy pokroju " No i ch.. masz bana" - zdecydowanie górę wzięło przy tym twoje ego bo poczułeś sie adminem.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pokaz mi w którym momencie admin mówi że jest pod ochroną żaden  gracz nie jest pod ochroną 

po pierwsze bana nie dostałeś za wyzywanie gracza admina tylko za nadużywanie funkcji u@

po drugie na demku w 01:00 nie takie nie powiedziałem 

pozostałe rzeczy nie odnoszą się do mnie 

image.png

Edytowane przez uGH.
odpowiedź
  • Haha 1
Opublikowano

Wszystko w porządku, jeśli uważasz skargę za odpowiednią, niech tak będzie. Ja na serwerze powiedziałem co uważam bo jakoś nigdy się nie kryłem z tym co myślę. Jeśli natomiast chodzi o "wypie***lenie bana" oraz dojrzałość o której wspomniałeś, to raczej osoba powyżej 16 roku życia bądź coś w tym stylu nie wzięła by do siebie rzeczy pokroju " No i ch.. masz bana" w momencie kiedy sam dobrze wiesz że nie moge czegoś takiego zrobic, bo nie mam do tego żadnych podstaw. Tyle ode mnie na temat całej tej skargi.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dobrze, więc zacznijmy od początku:

Główna sprawa dotycząca 'psychopata-z-nozem-lata'  -widząc podesłane przez ciebie demko oraz inne sytucaje, gdy byłem aktywny na serwerze lub widziałem na demkach, stwierdzam, że zgłoszenie/skarga jest słuszna i ww. gracz otrzymuje ode mnie muta na 3 dni.

Co do  drugiego zgłoszenia, poraz kolejny podsyłasz złe demko, akcje które opisałeś się w nim nie znajdują, ba! ciebie nawet nie ma na serwerze. Masz 24h żeby edytować post i podać poprawne demko, inaczej zamykam ten temat. 

///edit:

-sytuacja z 01:00 -ewidentnie słychać w tonie głosu admina jak i samego zainteresowanego, że owe "chronienie" jest ewidentnie ironią i brałbym to z przymrużeniem oka.

-sytuacje z 04:27 oraz 05:28 ponieważ można to podjąć pod jedno. -panowie @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE]nie róbcie sobie jaj, chyba muszę przeszkolić was z regulaminu serwera... 2.5 Używanie mikrofonu tylko po mutacji lub po ukończeniu 16 lat. Wyjątek: podanie infa dla drużyny.; 2.6 Puszczanie muzyki, śmiesznych tekstów przez mikro jest zakazane. To właśnie podlega pod nadużywnaie mikrofonu. Mutowanie kogoś bo za dużo gada? Bez przesady to serwer społeczności, niektórzy wchodzą tu żeby poznać ludzi, porozmawiać, odstresować się, dajmy im taką szansę!!!.  

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.