Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PlayerTom

Nick podejrzanego: Jerzy Kulej

SteamID podejrzanego: STEAM_0:1:637831431

Rodzaj cheata: WH + ?

Data/Mapa: dd2#2# 21:00

Serwer (mod):

Dowody: https://www112.zippyshare.com/v/LegSk0Vr/file.html

01:23 - Zbyt szybka reakcja na model Gosi za bramą. (-1/2)
01:26 - reakcja celownika na model. 
03:50 - zeskanował celownikiem CT, który stoi za boxem i udaje, że go nie widzi. Poza tym wystaje mu tłumik. Zachowuje się nerwowo i nie wie za bardzo co ma zrobić moim zdaniem i ginie z braku pomysłu.
07:00 - prawdopodobnie wyczekiwał, aż granat wybuchnie i celownik na model CT. 
07:25 - rozglądanie się nie sprawdzając konkretnie niczego. 
09:01 - reakcja celownikiem na Gosie (-1/4)kieruje celownik jeszcze głębiej do rogu, kiedy gosia się zbliża. Możliwe, że tutaj gosia miała bardzo mało HP i dostała w model prawej ręki bo wygląda, jakby w ogóle jej nie trafił lecz ją zabija.
09:21 - słychać bardzo dokładnie kroki CT na pochylni koło "A" lecz on moim zdaniem ukrywając się przed WH patrzy się gdzie indziej po czym zabija CT. 
10:43 - nie oglądam tego na WH, ale tutaj dziwnie się rozgląda w kierunku Galerii. Nie pamiętam czy w tym miejscu sięga odległość widoczności WH. 
11:48 - reakcja przez ścianę na CT po lewej po czym dopiero później strzela do CT, który stoi przed górnym trupem. 
13:20 - Moim zdaniem sądził, że CT wyjdzie i zaczął czekać, później zaczyna wchodzić do górnego trupa i ciągłe rozglądanie chociaż słychać bardzo wyraźnie strzały z B.
13:38 - Znowu Słychać strzały z B to macha celownikiem na wszystkie strony rozglądając się. 
14:01 - reakcja na model przed bramą (Jurek na słuch niby nie gra co już udowodnił), a bardzo dobrze słychać dwóch na B.
14:11 - uważam, że tutaj się podkłada. 
15:05 - tutaj jednak na słuch potrafi zagrać. :-) 
16:28 - 16:48  - rozgląda się ciągle w kierunku Galerii gdzie jest CT. Bardzo chaotycznie to robi. 
18:51 - widział, że wbiega tero na galerię to udaje, że się pomylił i strzela do swojego.

Uważam, że gracz kryje się na WH i może mieć również wspomaganie celowania chociaż demko rozpisane jest tylko pod WH. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

01:23 +b
01:26  -b
ode mnie 2:21 głowa +b
03:50 - albo sobie po prostu tak wyszedł -b
07:00 -b
07:25 -b
ode mnie 7:53 głowa +b
ode mnie 7:57 kolejna głowa +b 

09:01 - przesunął celownik bliżej wyjścia po prostu -b
09:21 - co to ma udowadniać? -b
10:43 - to samo -b i tu taka ciekawostka: często sobie identycznie gram, tylko, że czekam dłużej i nasłuchuję, czy enemy idzie galę, czy do anarchii ;) 
11:48 - skanował sobie normalnie -b 
13:20 - też bym pomyślał, że wyjdzie. Przecież dopiero co zabił mojego w górnym ;> a rozglądanie się... to, że słychać strzały z B nie znaczy, że górnym nikt nie wchodzi... tym bardziej, że widać FB
13:38 - nie wolno się rozglądać? -b
14:01 - słychać, że idzie w stronę bramy i się zatrzymuje w niej, a reakcja normalna. -b
14:11 - ? -b
ode mnie 14:46 głowa +b 
15:05 - ??? -b
16:28 - 16:48  - ???? -b
18:51 - "widział, że wbiega tero na galerię to udaje, że się pomylił i strzela do swojego." nie rozumiem kompletnie tego, co tu napisałeś i co chciałeś udowodnić, więc to pominę.

Powiem tak: jeśli chodzi o WH, to za dużo tu rozmyślań, domniemywań, kolorowania. W demku trzeba pokazać dowody na WH a nie to, że gracz biega i zerka czasami chaotycznie celownikiem. Ten gracz po prostu może tak grać - nie wiemy przecież co mu siedzi w głowie... To nie jest żaden dowód na WH.
Natomiast ban należy się za 4 głowy plus za 1:23

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

1:23 +b
1:26 -b

3:50 -b

7:00 -b

7:25 -b

9:01 -b

9:21 -b

10:43 -b

11:48 -b, natomiast ciekawi mnie jego idealny ruch celownikiem na modelu na full mleku. 

13:20 ????????? -b

13:38 ????????? -b

14:01 -b

14:11 ?????????? -b

15:05 no słyszy go i nic tutaj nie widzę, -b

16:28 - 16:48 ? -b

18:51 nie rozumiem co masz na myśli. 

Czasówki od @ Łasiczka

2:21 +b

7:53 - 7:57 +b

14:46 +b

Na tym POVie nic kompletnie nie widzę pod "WH" poza jedną akcją. 

Wszedłem sobie na serwer nakręcić swojego POVa pod jego sety. 

Demo nr. 1 - https://www118.zippyshare.com/v/HDYRDWm6/file.html

8:38 - 8:48 +b

14:34 - +++b

16:47 - +++b

Demo nr. 2 - https://www118.zippyshare.com/v/Gjf99Lii/file.html

2:59 - +++b

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.