noiz Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) Widać Twoje zaangażowanie w życie sieci, jesteś bardzo aktywnym użytkownikiem. Fajnie się z Tobą rozmawia, masz przyjacielskie nastawienie do innych. Póki co dobrze sobie radzisz ze swoimi obecnymi obowiązkami. Sądzę, że będziesz bardzo dobrym moderatorem. Wielkie tak! :) Edited March 21, 2015 by quzevsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jestem na Tak, jesteś spoko ziomek. Jak najbardziej spełniasz wymagania.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Niedawno zostałeś awansowany na właściciela serwera, niedawno również zostałeś awansowany na UBT. Daj sobie trochę czasu i zalicz trochę więcej stażu na tych rangach. Z tym "miłym" to też bym się do końca nie zgodził, bo Twój dzisiejszy post w wywiadzie był dosyć agresywny. Jestem neutralny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 na tak ogarnięty ufam mu wiem że ogarnie wkład w życie sieci godnie mnie zastopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jestem jak najbardziej na TAK. Ponieważ jest on ogarniętą osoba na forum, kulturalna, aktywną - pomocą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Skoro kolorek nie sprawia podniecenia to po co? Na nie: -wiek -posiadasz już rangi, które wymagają pracy, więc po co dokładać 2 razy większy ciężar? +że Ci się chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na neutral ponieważ zwróciłem uwagę że nie zbytnio ogarniasz jako UBT, więc nie wiem czy w tym wypadku nie będzie podobnie, po za tym nie mam się do czego przyczepić aktywny, wiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jednak NIE +Zaangażowanie -/+ Twoje rangi (potrzebujesz dużo czasu aby ogarnąć wszystkie) +Aktywność -Zbyt dużo masz do powiedzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 22, 2015 Hmm ja chyba Neutral. Zostałeś awansowany, więc na razie zajmij się tymi rangami co masz, ale zaangażowanie i aktywność na sieci przemawia na +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak. +ogarnięty +aktywny +duże zaangażowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Na TAK -Wiek -staż -zaanagżowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak :) - Spełniasz wymagania - Ogarnięty - Wiek - Staż - Aktywność :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak. -Wiek -Ogarnia -Myślę że sobie poradzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts