Szostusioo Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Nick z serwera: Szostusio Wiek: 20 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Szostusio/54.38.134.235:27015/ tu jest link do konta no prime, bo gram w fivem i caly czas sie lacza z tym kontem, gralem tu z 8 miesiecy temu Doświadczenie w adminowaniu: 10/10 bylem opiekunem 5maps i adminem na wielu serwerach Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10 bo sie troche pozapominalo Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dlaczego Ty?: Siedze sobie rankami na serwerze i no widze takie osoby co sa od***ane a serwer dobrze sie rozwinal gdzie jest duzo ludzi a nie ma zadnych komend na wyrzucanie czy banowanie ludzi i dlatego chcialbym temu zapobiec i banowac takich ludzi. Jak zauwazylem to admini mutuja ludzi tak o z dupy dla zasady a jak jest cheater to wychodza z serwera. Posiadasz mikrofon?: Jak najbardziej Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199096597491 , discord: Szostusio#7236 SID: 110000143bb0bf3 Posiadasz konto Prime?: Tak 1 1 1
svensk Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 (edited) + Wiek. - Bardzo słaba aktywność patrząc po GT. - Kultura. Nie zgodzę się z Tobą, że admini mute'ują ludzi jak to napisałeś "z d*py". Nie rozumiem jak tak można napisać w podaniu o admina. Możesz zobaczyć, że skarg na adminów jest bardzo mało, a jeśli są to są niesłuszne. - Moim zdaniem jesteś za krótko z nami żeby starać się o admina. - Forum (konto typowo pod podanie). Jestem na NIE. edit: Gracz dostał bana za wallhacka. Imo temat do zamknięcia @ Vanilla. @ kajoj Edited February 19, 2022 by svensk 2 1
Rxght Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 To prawda, tak jest sam siedzę i jakieś insekty z Ukraine co siedzą pod granicą z powerbankami do laptopa latają odjebane, plus chłop ogarnia giereczkę <3 Jestem za. 1
DZK Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 -GT nie widuję cie na serwerze - forum + Wiek Jestem na NIE. 2 godziny temu, Szostusioo napisał: Jak zauwazylem to admini mutuja ludzi tak o z dupy dla zasady a jak jest cheater to wychodza z serwera. Jest odpowiedni dział na forum w którym możesz zgłosić admina który tak właśnie zrobił. 1
.Prezes Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 + Wiek - GT / Moim zdaniem powinieneś poprawić swoją aktywność na serwerze. Patrząc na twój gt aktywność jest zerowa. - Forum 3 godziny temu, Szostusioo napisał: Jak zauwazylem to admini mutuja ludzi tak o z dupy dla zasady a jak jest cheater to wychodza z serwera. - Powinieneś coś takiego zgłosić w odpowiednim do tego dziale. Jestem na Nie 1
FoR3D Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 NA NIE: -/+ wiek - gt grasz na serwerze może z 4dni w tym uzbierało Ci się 3h z minutami - Konto pod podanie 3 godziny temu, Szostusioo napisał: Jak zauważyłem to admini mutują ludzi tak o z dupy dla zasady a jak jest - Jest odpowiedni dział do zgłaszania takich rzeczy - W Dlaczego ty brakuje Ci kultury - Konto steam bez prime 1
Legend dejmano Posted February 18, 2022 V.I.P Donor Legend Posted February 18, 2022 Nie. Grasz od kilku dni, puste GT, zdecydowanie za wcześnie. Pograj, daj się poznać, zobaczymy jak Twoja kultura i ile czasu faktycznie możesz poświęcić. Jedyny plus to doświadczenie, ale ile w tym prawdy? nie wiemy. 3
GFDGDFG Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Na Nie - nie znam cię - może raz cię na serwie widziałem - czitujesz ps : po co ci admin? bo na pewno nie do tego co pisałeś :> 1
Recommended Posts