Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety dzisiejszy dzień okazał się najsmutniejszy jaki mógł się dla mnie trafić. W dniu dzisiejszym spalił mi się laptop, nie wiem kiedy wrócę, kiedy będę miał nowego może to potrwać długo. Niestety nie będę mógł zajmować się serwerami i mogę zapomnieć o planach które miała wobec mnie administracja. Proszę o zawieszenie mnie w obowiązkach admina DD2, ub team, opiekuna serwera, lecz tu bym chciał aby serwer przejął pod opiekę ktoś z administracji bo chciałbym wrócić na to stanowisko jak będę miał nowy sprzęt. Chciałbym aby zostawi ono mi rangę moderatora jeśli można, ponieważ na foru będę mógł wchodzić z tableta i spędzać 1 lub 2 godzinki dziennie, bo aktywność moja będzie bardzo słaba. Nie wiem jaka decyzję podejmiecie wy, dziękuję za spędzone chwile mam nadzieje że jeszcze wrócę, z Dudnesem, Playem, Little będę utrzymywał kontakt steam.

Chciałbym aby co do mojej sprawy decyzję podjął sam Dudnes co ze mną zrobić i za razem proszę go o wybaczenie. Mam nadzieje że mnie nie zapomnicie

Opublikowano

No narazie mordko i wracaj szybko z nowym sprzetem :P

• Właściciel
Opublikowano

Moderatora Ci zostawię z telefonu możesz normalnie funkcjonować na forum. Jeżeli chodzi o pozostałe rangi, tymczasowo zostały odebrane. Mam nadzieje, że szybko wrócisz mordko. 

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Wyczerpany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.