Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Piotrek

Nick na serwerze: frequ

Dlaczego akurat ty: Zacznijmy od tego, że może nie jestem tu najdłużej ani najbardziej rozpoznawaną osobą na sieci, aczkolwiek z pewnością mogę powiedzieć, że na TSie znam się bardzo dobrze. Również przez ostatnie 2lata byłem Administratorem sieci na której już mnie nie ma, więc z ludźmi dogaduje się bez problemu, rozwiązywanie problemów czy sporów nie jest dla mnie problematyczne, przez ten czas cały TeamSpeak sieciowy był pod moją opieką i zawsze każda sprawa związana z TSem była rozwiązywana przeze mnie.

Doświadczenie jako admin TS'a: Jak już wyżej wspomniałem, pełniłem tą rolę długi czas i bez wątpliwości mogę powiedzieć, że doświadczenie mam spore.

Czas, który możesz poświęcić na serwer: Dziennie na spokojnie w granicach 10h, niezależnie od dnia.

Składka [tak/nie]: Tak

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Jestem Neutralny

+ Składka 

+ Doświadczenie 

+ wiek

- Nowy użytkownik tsa (mało rozpoznawalny)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na Nie

+ Wiek

+ Doświadczenie 

+ Składka

- Nowy użytkownik 

Jesteś nowy, daj sobie i nam czas na poznanie się jeszcze przyjdzie na Ciebie czas.:default_smile:

• Dzięki 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.