memes2010 Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Twój nick z gry: MemesiO Nick oskarżonego: TsitL SteamID oskarżonego: macie Data i godzina zdarzenia: 17:45 15.02.2022 Opis całej sytuacji: Nie wiem czy ten "admin" ma problemy z głowa czy co, ale mutuje, gagj wszystkich jak leci. Napisałem na sayu;" co za łeb" zwrócił mi uwagę ze to wyzywanie, na co się zaśmiałem i powiedziałem co za łeb tak uważa dostałem muta za 120min. Nie ważne ze dzieci przez mikro próbują sie opluwać i dra japie tego nie słyszymy. Pisałem razem z nikosiem śmialiśmy się i napisał no i co z tego ja napisałem jajco ku**a dostałem gaga za 30 min za "toksycznosc" XD Chłop albo ma problemy psychiczne, albo co bardziej prawdopodobne próbuje zabłysnąć. Następnym razem obsyp sie brokatem :] Nie były to słowa na tyle mocne by dawać muta bądź gaga na taki czas. Nawet nie godne reakcji admina. Rozumiem, ze probuje zachowac spokoj na serwerze, ale przez niego nudno sie zrobiło... Niech zluzuje majty wyjmie kija z dupy. Dowody: Logi możecie wyciągnąć, bądź obejrzeć mapę przynajmniej będziecie widzieć kontekst wszystkich sytuacji. Ps. Z serwera 27/27 zrobiło się 16/27 :]
TsitL Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Wypowiem się krótko na tą skargę bo po tym jak ją napisałeś to nie musiałbym pisać nic. Co do Twoich zarzutów to owszem, można powiedzieć, że kary są odrobinę surowe. Dawałem je jednak nie pod kątem regulaminu, a pod kątem obserwacji Twojej osoby, grając z Tobą wcześniej na serwerze nie zwracałem Ci uwagi widziałem jednak Twoje toksyczne i bezczelne komentarze w stronę innych graczy. Gdy nazwałeś kogoś "łbem" uznałem, że przesadziłeś i postanowiłem Cię upomnieć, Ty w zamian postanowiłeś nazwać tak mnie za co otrzymałeś muta na 120 min. Na czacie później próbowałeś mnie prowokować. Dostałeś później gaga na 30 min, ponieważ napisałeś "jajco ku*wa" zrobiłem to w obronie innych graczy abyś zapanował nad emocjami. Jak widać po rozpisaniu skargi jesteś bardzo toksyczną osobą i nie posiadasz za grosz kultury 1
memes2010 Posted February 15, 2022 Author Posted February 15, 2022 10 minut temu, TsitL napisał: Wypowiem się krótko na tą skargę bo po tym jak ją napisałeś to nie musiałbym pisać nic. Co do Twoich zarzutów to owszem, można powiedzieć, że kary są odrobinę surowe. Dawałem je jednak nie pod kątem regulaminu, a pod kątem obserwacji Twojej osoby, grając z Tobą wcześniej na serwerze nie zwracałem Ci uwagi widziałem jednak Twoje toksyczne i bezczelne komentarze w stronę innych graczy. Gdy nazwałeś kogoś "łbem" uznałem, że przesadziłeś i postanowiłem Cię upomnieć, Ty w zamian postanowiłeś nazwać tak mnie za co otrzymałeś muta na 120 min. Na czacie później próbowałeś mnie prowokować. Dostałeś później gaga na 30 min, ponieważ napisałeś "jajco kurwa" zrobiłem to w obronie innych graczy abyś zapanował nad emocjami. Jak widać po rozpisaniu skargi jesteś bardzo toksyczną osobą i nie posiadasz za grosz kultury To co napisałeś tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że wylosowałeś w chipsach tego admina. Z resztą macie tu same takie perełki. Skarge możecie odrzucić bo mam ją gdzieś. Chciałem tylko pokazać jakimi adminami jesteście. Przez Was ludzie zamiast wchodzić na serwer to w drugą stronę. @ Hacker13 a nie wiedziałem, że nie można pisać w skardze swojej. Owszem mam tu konto z 2k18, lecz popatrz na posty. Wchodze tylko zgłaszać haxów bądź karać adminów. Będę wiedział na następnym razem :]
Investor Hacker13 Posted February 17, 2022 Investor Posted February 17, 2022 Biorąc pod uwagę napisane przez Ciebie wiadomości, blokada na czat jest jak najbardziej słuszna. Jeśli chodzi o mute'a, wypowiedziane słowa mogły zostać odebrane jako obraźliwe, 120 minut mieści się w taryfikatorze(Gdyby nie fakt, że otrzymałeś w przeszłości 2 inne blokady, 60 min. byłoby wystarczające). Zachowaj kulturę na serwerze, a problemu nie będzie. + Twoja prośba o odrzucenie skargi.
Recommended Posts