PRAY Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Twój nick: PRAY Nick admina banującego: xxxPIRUxxx Data/Mapa: only mirgae #3 13.02.2022 godzina 20 jakos SteamID: STEAM_1:1:190882804 Serwer (mod): onlymirage Opis sytuacji: dostałem bana na 20h za podszywanie sie pod admina prawdopodobnie admin nie wziął steam id gracza ktory mial binda na zmienianie nicku i zmienial mu sie nick na nicki innych graczy obecnych na serwerze tylko wpisał nick. Prosze o ub nie podszywam sie pod admina i nie chce nim byc polecam banowac na steam id nastepnym razem nie przez nick bo mozesz wj**** nie temu co trzeba bana, wiem bo tez tak mialem kiedys na innym serwerze ktorego bylem adminem. Prosze o ub i szybkie rozpatrzenie wniosku :D 2
V.I.P MenT0S- Posted February 13, 2022 V.I.P Posted February 13, 2022 @ xxxPIRUxxx wyjaśnij sytuację. 1
xxxPIRUxxx Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Bardzo przepraszam , to jest moja pomyłka. Wszedł cheater , który co chwile podszywał się pod innego gracza znajdującego się na serwerze. Pech chciał , że spojrzałem na nie tego człowieka i wystawiłem mu bana. Jak najbardziej potwierdzam niewinność tego Pana. Pomyliłem się. Finał był taki , że antycheat pozbył się cheatera , a ja od razu napisałem w tej sprawie , aby to wyjaśnić i uniewinnić tego gracza. Jeszcze raz bardzo przepraszam za pomyłkę. 2
Recommended Posts