Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ SOFTER

1. Z jakiego wojewodztwa pochodzisz? - Śląskie

2.Od jak dawna grasz na Katujemy? - Gram jakoś od roku.

3. Ulubione jedzenie? - Kebsik. 

4.Jak dlugo jestes adminem/opiekunem? - Adminem jestem jakoś 8 miesięcy. Opiekunem od niecałego miesiąca.

@ Gosia ?!

1. Jak czujesz się w roli Opiekuna serwera? - Czuję się bardzo dobrze, swoje obowiązki wypełniam z przyjemnością.

2. Dlaczego akurat OM2? - Proste, TOPOWY serwer. Wszedłem i wiedziałem ze tutaj zostaję, ale nigdy nie sądziłem ze dojdę tak daleko.

3. Jak współpracuje Ci się z obecną ekipą OM2? - Bardzo dobrze dobrana paczka, cieszę się, że mogę z nimi działać.

4. Czym zajmujesz się na co dzień? - Jestem elektrykiem na dziale utrzymania ruchu w dość dużej firmie.

5. Masz jakieś hobby? Jeżeli tak, to jakie? - Kocham piłkę nożną, z całego serca kibicuje Realowi Madryt, ostatnio wciągnąłem sie tez w NBA. No i CSik ale to już chyba uzależnienie a nie zwykła pasja.

6. Czym się interesujesz? - Wszystkim po trochu, głównie sport, lubię pograć w nożną, kosza, ale moja kontuzjogenność jest straszna.

7. Na jaką stronę internetową wchodzisz jako pierwszą po włączeniu komputera? To zależy, jeśli wchodzę pochillować to Katy i YT, chyba ze Faceit to wtedy tylko to. 

8. Twój ulubiony serial/film? - Kurcze mało oglądam w ostatnim czasie, serial który ostatnio obejrzałem to THE LAST DANCE, polecam jeśli ktoś ma zajawkę na kosza i podziwia Jordana.

9. Ulubiona książka? - Ostatnio czytałem "Grube Wióry" Paczesia, polecam.

10. Masz jakieś plany na przyszłość lub marzenia? - Chciałbym jeździć Nissanem GTR.

@ dejmano-

1. Dlaczego spadasz z elo na faceicie? - Bo jestem mierny.

2. Z którym adminem współpracuje Ci się najlepiej? - @ svensk

3. Największy toxic na mirage2? - Cięzko wybrać, dużo ich ostatnio

4. Ile avg na faceit? - Szkoda gadać....

5. Dlaczego mirage grasz tylko z ticketa? - Ostatnio nie, ale lubię ten spocik, najłatwiej kręcić potężne KSy stamtąd.

6. Kto lepszy, ja czy @ Nomak ? (jest boostowany) - @ dejmano-

7. Dlaczego jesteś stópkarzem? - Damian, proszę Cię...

8. Ile zarabiasz? - Nie lubię gadać na tematy pieniędzy, ale nie narzekam na swoje wypłaty.

9. Którą dziewczynę z sieci byś cimcirimcim? :kappa: - Żadną. 

@ Narks.

1. Jak się czujesz na forum? - Na forum czuję się świetnie, z wieloma osobami mam tutaj bardzo dobry kontakt.

2. Gdzie pracujesz? - Firma z branży Automotive.

3. Jaki masz kolor włosów? - Blondynek 

4. Wolisz piwko czy wódeczkę? - Proste, wódka ma klepać. Chętniej sięgam po Jagera.

5. Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? - Rosyjskiego, żeby móc się kłócić lepiej z moimi ulubionymi kompanami do gry. XD

6. Jakim zwierzęciem się brzydzisz? - Gady.

7. Chodzisz na wyrywanie kobitek? - Nie chodzę, mam już swoją wybrankę.

8. O której jesz śniadanie? - Zależy jak wstanę, teraz przy diecie staram się jak najszybciej i najsensowniej zjeść.

9. Czy masz coś w pokoju wyjątkowego? - Mam zwykły pokoik, więc nic specjalnego tu nie znajdziecie.

10. Komu na forum byś dał liścia? - @ dejmano- tak po znajomości XD

11. Chciałbyś zobaczyć na forum jakiś nowy mod? Jeśli tak, to jaki? - Mi wystarcza to co jest.

Dziękuję za wszystkie pytanka. Pozdrawiam, kajoj.

• Like 2
  • I love it 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.