dwbuh. Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Kolega z mojego miasta, grał na naszej byłej sieci jeszcze i ogarnia. + steam+ wiek + znajomość amx Jestem na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 • ładne, estetyczne podanie :) Co za tym idzie, na pierwszy rzut oka widać, że ogarnięty. • wiek • steam • doświadczenie Jestem na tak. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Więc nie ma co zwlekać, podanie przyjęte. Prosimy o zakup admina w sklepiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami ! Staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts