OxyMen2 Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Twój nick: @ OxyMen2 Nick admina banującego: Brak Data/Mapa: de_lidl SteamID: 'STEAM_0:0:420743830' Serwer (mod): FFa Opis sytuacji: Wpadlem z kultura na owy serwer gdzie byłem byłym WspołWlaścicielem Serwera. A tu ban z dupy nawet nic nie mówiłem i nie gadałem można zobaczyć na owym demku @ k ejmaN. Czuje jakbyscie byli zwięrzetami bo nie doceniacie starą ekipe , która wkladał pln w ten serwer ( Lojalność) a zaś u was tego nie ma. Prosze o ub Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Powod: 'Lamienie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:420743830' [AMXBans] Twoje IP [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam Serdeczenie @ OxyMen2 @ Książę Sosnowca Z jakiej plany się wyrwales ? jeśli mozna wiedzieć gdzie tu jest prokowacja jesli nic nie zrobilem> halo @ Gosia ?! 1 3
Deserved kejmaN. Posted February 10, 2022 V.I.P Deserved Posted February 10, 2022 @ os(A) / @ .:Szwagier:. / @ waski_rs. wyjaśnij temat z tym graczem. 2
os(A) Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Ban zostaje. Każdy wie o co chodzi, działanie na szkodę serwera przede wszystkim a takich ludzi u nas nie chcemy. 4 2 1
Recommended Posts