Mrowek Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Imię :Maciek Wiek :16Staż na forum : około 6 dni (spędzonych na forum) Wiedza na temat serwera [0/10]: 7/10Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 6/10 Serwer: BF2 Dlaczego ty? :Ponieważ nie ma żadnego. na bf już grałem lecz zrobiłem sobie przerwe. Aktywność jeszcze nadrobię więc o to nie musicie się bać. Postaram się jak najlepiej zajmować tym serwerem. Spróbuje dbać o niego jak o własny serwer. Kontakt:Podany w Profilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 11. Posiadanie Admina na serwerze. Jestem na nie. -Nie masz admina. -Wymagania. +Steam +Wiek +Amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jestem na nie. Na jb powiedzmy sobie szczerze nie ogarniasz, co chwila sobie coś wymyślasz. Do tego nie masz admina na tym serwerze, a chcesz zostać opiekunem? Nie przesadzaj chłopie... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jestem na NIE. Na JailBreak Ogarniasz a to co pisze quzwevsy, że nie ogarniasz to ja sobie tego nie wyobrażam jak na serwer nie widziałem go z 2 miesiące a pisze, że nie ogarniasz. Co do podania to jestem na nie jak pisałem wyżej dlatego, że podstawą żeby mieć Opiekuna jest posiadanie Admina a ty go nie masz. Rozumiem, że chcesz dobrze dla serwera no ale niestety czasami dobre chęci nie wystarczą -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts