Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię :Maciek

Staż na forum : około 6 dni (spędzonych na forum)

Wiedza na temat serwera [0/10]: 7/10
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 6/10

Serwer: BF2

Dlaczego ty? :Ponieważ nie ma żadnego. na bf już grałem lecz zrobiłem sobie przerwe. Aktywność jeszcze nadrobię więc o to nie musicie się bać. Postaram się jak najlepiej zajmować tym serwerem. Spróbuje dbać o niego jak o własny serwer.

Kontakt:Podany w Profilu

Opublikowano

11. Posiadanie Admina na serwerze.

Jestem na nie.

-Nie masz admina.

-Wymagania.

+Steam

+Wiek

+Amx

Opublikowano

Jestem na nie. Na jb powiedzmy sobie szczerze nie ogarniasz, co chwila sobie coś wymyślasz. Do tego nie masz admina na tym serwerze, a chcesz zostać opiekunem? Nie przesadzaj chłopie... ;)

Opublikowano

Jestem na NIE. Na JailBreak Ogarniasz a to co pisze quzwevsy, że nie ogarniasz to ja sobie tego nie wyobrażam jak na serwer nie widziałem go z 2 miesiące a pisze, że nie ogarniasz. Co do podania to jestem na nie jak pisałem wyżej dlatego, że podstawą żeby mieć Opiekuna jest posiadanie Admina a ty go nie masz. Rozumiem, że chcesz dobrze dla serwera no ale niestety czasami dobre chęci nie wystarczą  -_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.