Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:пенопо katujemy.eu

Nick admina banującego: Nomeron

Data/Mapa: 10.2.2022/mirage

SteamID: STEAM_1:1:557921806

Serwer (mod):      Only mirage                         

Opis sytuacji: Dostalem bana za rzekome podawanie informacji na dc . Fakt rozmawialem z kolegą na dc i podawalismy sobie informacje ale bylismy w jednej drużynie więc nie wiem dlaczego za cos takiego jest ban.

Posted

Zostałeś zgłoszony przez paru graczy. Sprawdziłem cię, sprawdzałem, nic nie widziałem. Dopiero jak 2 raz miałem ciebie sprawdzić, zobaczyłem krzywą akcje, za która dostałeś bana za Multihacka. Potem chciałeś ze mną pogadać na dc i powiedziałeś/przyznałeś się do grania ze znajomym, co nie jest niczym złym jednakże akcje, które zobaczyłem utwierdziły mnie w przekonaniu podawania informacji. Poprosiłem o zmianę powodu bana oraz czasu unbanteam. Jednak tobie to nie wystarczyło 

na demku widać w poszczególnych momentach podanie infa ---> https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20220210-105747-725976252-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

Decyzje zostawiam @ ESL

Posted

W takim razie skoro w poszczególnych momentach widać podanie mi przez kogoś infa to prosiłbym o takie momenty.

• V.I.P
Posted

Em powiem tak, bez jakich kolwiek dowodów nic nie zrobimy, przy takich podejrzeniach o podawaniu infa musi być jakiś dowód.

Wracaj do gry

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.