TerrorSquad Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Siema. Mam problem z pingiem mam internet 6 Mega a codziennie mam ping 300/1000 Nie ma dnia abym nie miał ping Praktycznie co 1h czasami mniej mam ping i graj wgl nie mogę, co mogę zrobić? ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Być może masz jakiegoś Wirusa przez co twój komputer jest obciążony. Polecam zrobić Format komputera. Jeżeli uważasz, że nie ma takiej potrzeby napisz na dolę to podam ci parę patentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 pokaż mi speed test swojego internetu a na pewno pomoge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 A może ?:D http://katujemy.eu/index.php?/topic/3329-jak-zmniejszy%C4%87-ping/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Spróbuj skorzystać z kombinacji klawiszy ctrl+alt+delete -> Znajdź proces "hl.exe" -> Ustaw priorytet na najmniejszy. U mnie czasami to pomaga jeśli chodzi o ping. To raczej zmniejsza lagi i zwiększa FPS. Ps. Ja musze ustawiać na Wysoki na niski mam jeszcze większe lagi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Próbowałem tego wszystkiego i nic nie pomaga codziennie ping 300+ Mr.Danio Podeslac Ci ten speed test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Też tak mam, tylko ping po : 60/70 a powinien być dużo niżej... Zadzwoniłem gdzie trzeba, wpadł od nich człowiek stwierdził że jest problem z łączem i dostałem sporą zniżkę za straty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Brak zainteresowania tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts