SOFTER Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Twój nick: 死soft3r Nick admina banującego: ESL Data/Mapa: 22:35 | 08/02/2022 SteamID: STEAM_0:0:634476295 Serwer (mod): OM #2 Opis sytuacji: https://katujemy.eu/topic/59915-zgloszenie-soft3r/ 13:53 - normalny prefire, slysze gosci pod łącznikiem. 16:04 - lucky strzal, sam sie zdziwilem gdy to trafilem 17:48- za szybki? wedlug mnie normalny strzal 18:01 - slysze ze podchodzi, wcelowywuje sie normalnie 18:22- przyznam z pozycji specta dziwnie to wyglądalo lecz z mojego pova wygladalo to normalnie 24:05- znowu za szybki? normalny strzal 24:10- znowu przyznaje z pozycji specta dziwnie to wygladalo 26:10- z mojego pova wygladalo to totalnie inaczej 27:37- normalny prefire, slyszalem kilku opponentow tam wiec moglem sie spodziewac ze ktos bedzie wychylony 27:46- po shoulderpeeku widzialem ze chlop nadal stoi w tym samym miejscu 45:12- zobaczcie sobie poprzednie mapy, robilem tak prawie za kazdym razem gdy bylem w palacu 49:56- normalny prefire 53:40- wybieglem wcelowany w ct, nawet nie spojrzalem na firebox Co do movementu to z vipem skacze sie troche ciezej bo jest wieksza predkosc i ciezej to wyczuc B) 6
Katowicz Vanilla. Posted February 8, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted February 8, 2022 Pozwolę sobie zaczerpnąć z rozpiski Nomaka, bo pominąłeś wiele ważnych akcji. 7:14 - w 6:58 jakby się już wcelowywał, w 7:14 to samo. Słyszy tych po prawej nie po lewej. Akcja mocno podejrzana. 13:53 - Ewidentnie źle skonfigurowany trigger, nie udało się zapanować. Przeskok na enemy, którego nie widzisz. Spalone. 14:55 - 14:59 - Słyszał tupnięcie u góry drabinki. Chwilę wcześniej go widział na shorcie. Czysto. 16:04 - w 15:58 - widać automatyczny strzał w swojego, który jest gdzieś tam za ścianą. 16:04 celownik już lekko za ścianą i idealny strzał w momencie kiedy pojawia się model. Trigger. Spalone. 17:48 - Sama akcja, nie patrząc na całokształt czysta. 18:01 do 18:22 - Bardzo szybkie strzały kiedy pojawia się zaledwie kawałek modelu. Raz idzie przyfarcić ale tutaj widać triggera. Spalone. 23:09 - Tak w gratisie ode mnie. Co to za strzelanie przez skrzynki po modelu? 24:10 - Strzał oddany idealnie przy pojawieniu się modelu. na 1/9 idealnie widać. Spalone. 26:10 - Chowa się nie wiedząc o enemy i wychyla z idealnym strzałem. Spalone. (Chwilę później też fajna spalona akcja.) 27:37 -Po modelu, nawet go jeszcze nie widać. Chodź wygląda to na nieudany prefire. Nie patrząc na całokwształ, mocno podejrzane. 27:46 -Tak jak Nomak napisał jeszcze +10 s wszystko spalone. 27:47 widać przeskok na model + 2 razy prefire połączony z triggerem. Na koniec jeszcze patrzysz mida i próbujesz szybko uciec connecta. 45:12 -Możliwy scan. Czysto. 49:56 - Prefire. 53:40 - Sama akcja czysta. Często, zwłaszcza na początku mapy, oddajesz dziwne strzały w powietrze, akurat w miejsca gdzie ktoś jest za czymś. Typowe zachowanie triggera, a właściwie źle skonfigurowanego. Szybkie strzały owszem, raz czy dwa razy można przyfarcić, ale Ty non stop strzelasz kiedy się pojawia dosłownie 1% modelu. Zgłoszenie słuszne, ban słuszny, podtrzymuję decyzję. Ban zostaje. ( Możesz się jeszcze raz odwołać i wtedy administracja/właściciel obejrzą demko z o statecznym werdyktem.) 2
Katowicz Vanilla. Posted February 9, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted February 9, 2022
Recommended Posts