Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Nomak

Nick podejrzanego: 死soft3r/ soft3r na forum SOFTER, ADMIN MIRAGE #2

STEAM ID podejrzanego: jest waszym adminem, macie w bazie

Rodzaj cheata: radar + scope trigger

Data/Mapa: Mirage cała mapa, demko poniżej

Serwer (mod): Mirage #2

Dowody (link do demka): http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1644340878-1644344167.zip

7:14 nie było widać modelu przy wychodzeniu w 7:11-7:13, pozycja niestandardowa - prefire
13:53 XDDDD nie wiem jak to skomentować nawet<trigger>, to już jest śmieszne, antytalent co przez okno przejść nie umie
14:55  gerbal zrobił krok, powiedzmy że ns. ALE TO PORUSZANIE SIE PO MAPIE??? GOŚĆ LEDWO CHODZI A OMIJANIE OPONENTÓW WYCHODZI MU PERFEKCYJNIE. Wchodzą z connecta do jg, wychodzi sobie na legalu, wychodzą z jg i on sobie nagle wchodzi nie sprawdzjąc prawej strony? XD ja rozumiem wszystko ale to nie jest timing, to jest po prostu info, tam zawsze może ktoś zostać, ludzie którzy tak strzelają sprawdzają podstawowe pozycje.
14:59 może trigger, imo za szybko to nie był prefire, a może był? oceni UBT
16:04 za szybko
17:48 m0nesy na smurfie
18:01 XDDD widzicie ten movement? idealnie się chowa, wie że chłopczyk zara wyjdzie
18:22 STRZELIŁ ZA SZYBKO, POKAZAŁY SIĘ MOŻE 3% GŁOWY I ZOSTAŁ ODDANY STRZAŁ, KTO TO JEST?? m0nesy na smurfie?? SUSSY
24:10 za szybko
26:10 XD nie dość że się schował idealnie żeby nie dostać prefire, to sam dał prefire :)
27:37 cute
27:46+10sekund. kolejny za szybki, fajnie celownik se przestawia jak wychyla, zawsze na typie
45:12 no na pewno, pierwszy raz, pierwszy scan co nie?
49:56 za szybko, chlop nawet nie wybiegł w celownik jeszcze
53:40 żyje 10, a co se wyjde i zabije ziomka na fireboxach bo wiem że nikt nie patrzy pałacu XD, szkoda że nie trafił

Chłop ma movement bouta, nie potrafi dobrego granatu rzucić a rozdaje hedy na poziomie m0nesy'iego z g2. Samo poruszanie się po mapie już mi śmierdziało kilka dni temu, jest wszystkowiedzący.

Połowa strzałów jest oddana z refleksem ChrisJ który wciągnął kilo mefedronu.

Dowodów jest wystarczająco, nawet aż nadto.

Pozdrawiam i miłego oglądania.

• Like 3
  • Wow 2
  • V.I.P
Posted

7:14 dziwna akcja, nie wiedział o graczu a taki prifire (dziwne)
13:53: idealnie strzał oddany po wychyleniu gracza (dziwne)

14:55 sprawdzenie pozycji (Czysto)
14:59 normalny strzał (czysto) 
16:04 za szybki strzał (spalone) 
17:48 za szybki strzał (spalone) 
18:01 ta akcja taka pół na pół. 
18:22 xD nieudany ten strzał co? Za szybki strzał (spalone) 
Dodam. 24:05 za szybki strzał (spalone) 
24:10 za szybki strzał (spalone) 
26:10 spalone

Dalej nic nie trzeba, popisał się wystarczająco. BRAWO @ Nomak dzięki za zgłoszenie. 

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.