Kriczqu Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Witam , od dłuższego czasu mam problem z dołączeniem na wasz serwer only mirage 2 . Wyskakuje mi błąd , że serwer nie odpowiada. Bardzo prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted February 8, 2022 Sponsor Share Posted February 8, 2022 Cześć @ Kriczqu Próbowałeś odświeżyć parę razy poprzez kliknięcie "Odśwież"? Czasami są takie błędy w CS:GO, że załapuje dopiero po odświeżeniu. Druga sprawa, spróbuj dołączyć na serwer za pomocą tej komendy w konsoli "connect 54.38.134.235:27015" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriczqu Posted February 8, 2022 Author Share Posted February 8, 2022 Dziękuje za odpowiedź, próbowałem wszystkich wymienionych sposobów kilka razy i dalej nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriczqu Posted February 8, 2022 Author Share Posted February 8, 2022 Witam ponownie , okazuje sie , że nagle serwer mi zaczął działać dziękuje za starania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted February 8, 2022 Sponsor Share Posted February 8, 2022 No to niestety tutaj kończą się nasze dalsze obowiązki, nie możemy my sami w tej kwestii nic zrobić. Czasami CS:GO ma takie upośledzone ruchy, że nie można wejść na jakiś serwer. Spróbuj wejść na jakikolwiek inny, czy to z naszej sieci, czy innej. Jak nie pomoże moja rada z up@ to nie widzę innej opcji jak Synchronizacja plików gry, bądź cały reinstall CS:GO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted February 24, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted February 24, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts