Nietoperze11 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Twój nick:Nietoperz11 Nick admina banującego:Zaaq Data/Mapa:cos przy 20:55 SteamID:mój Opis sytuacji:Nie wiem o co chodzi .. Oezu znowu zmuszacie mnie do odwolań...... Serwer (mod): Wycinek z konsoli:Nie wiem za co i czemu . nie narazilem sie nikomu na tyle a tymbardziej Zaaqu , Nie wiem czym zostal urazony czy obrazony , najwidoczniej cos zle odebral . Ja nie mam sobie tego do zarzucenia co jest mi przypisane wlasnie teraz dzisiaj. Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Joker na forum ostrzegal . Wykonano 06 lut 2022 - 21:02:53 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Zaaq Zbanowany na [Only DD2 #1][Losowy sVip | DARMOWY VIP 23-7 | VIP STEAM][Skiny&ASYSTY][KONKURS TOP3][MEDALE] @Katuj Wszystkie wygasłe bany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted February 6, 2022 Investor V.I.P Share Posted February 6, 2022 @ Zaaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Admin się pomylił UB. Sprawdzałem logi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts