Jump to content
Łodzik

2CAN x2

Recommended Posts

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1644092448-1644096543.zip

36;09 nie jest to jakas szybka reakcja, ale bawi mnie ten peek
38;00 akcja z zeskokiem do szczura, dziwne jest to, ze postanowil to zrobic w "full biegu", zeby chlop, ktory stal za lewa sciana nie zdazyl zareagowac, a on mial czas na zdobycie fraga, a może to ja wyolbrzymiam
42;38 przy takim halasie to ja nawet nie bylem w stanie uslyszec tego podjazdu na blisko
56;50 moze przypadek, ale fajnie skanuje model, nie wiedzac ze wali w sciane
1:01:00 imo reakcja na typa na krzesle, wczesniej widzial pod konektorem, wiec zaczal na pelnym w uciekac na gale, a tak zawsze odwaznie peekowal xD
1:06:45 prefire, model nawet nie zdazyl peeknac z okna, generalnie przesądziła ta akcja, bo na takie shoulderpeeki nabiera się dużo amatorów z wh, dla mnie to była wystarczająca akcja aby wlepić bana, może Wy to inaczej widzicie

a no, na alt koncie gra, poprzednie zbanowane vac 2papa.gif i próbuje grać legita

• Like 1
  • Wrr 1

Rozpiska @ ESL

Cytat

36:09 dla mnie czyste + słyszał skok na te drewienko (czyste) 
38:00 dla mnie nic dziwnego, słyszał bieg, słyszał jak przeładował (czyste) 
42:38 tutaj dziwnie, na pewno nie słyszał tego skoku. (dziwne)
56:50 możliwe, że przypadek, lecz każdy kto gra w CS wie, że to nie skanuje (dziwne)
1:01:00 dla mnie nic dziwnego (czyste)
1:06:45 za szybki strzał, albo timing. Dla mnie spalone

Za mało na bana.

36:09 - Czysto.

38:00 - Słyszał go, że zeskoczył. Czysto.

42:38 - Widać granat lecący z dołu, mógł się spodziewać. Czysto.

56:50 - Najpierw słyszy strzały z g;ocka, a gdy TT się chowa w lederze słyszy przeładowanie. Czysto.

1:01:00 - Bez takich domysłów. Czysto.

1:06:45 -Widzi granat lecący z okna. Oddaj opóźniony strzał, że może trafi. Chwile wcześniej oddał podobny. Lekko dziwne, ale raczej przypadek.

Gracz czysty. UB.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.