Jump to content
Niger

Poczuty admin bez steama

Recommended Posts

Nick: Niger

Nick admina/gracza: elomelo

Mapa i godzina zdarzenia: nuke 23:07 ok.

Opisz sytuację: Napisalem do admina(bez steama) zeby odstawil svipa i pokazal jak gra.Na next mapie napisałem znowu do niego(nie wiedzą ze to admin BEZ STEAMA) ze jest słaby. 1. Po podłożeniu bomby napisałem do niego cele i ze jest słaby.Dał mi bana z powodem Ochloń+ obraza administratora. Daj mi NON STEAMIE dowod gdzie cie obraziłem.NON STEAMIE :)

Poczułeś swoją władze? Non steamie? Odwalilo Ci?

Dowody (SSy/Demko): [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Ochlon, obraza admina'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:495229270'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] ===============================================

@ elomelo dawaj wypowiedz się :) @ Książę Sosnowca to jest podkreslenie ze admin jest bez steama :)

• Sad 1

Zacznijmy od tego, że gracz Niger swoje emocje okazywał już na mapie eldorado. Na początku obrażał innych graczy, #406 [VIP] *DEAD* Niger :  murzyn uzyj mozgu
Gracz zaczął do Mnie pisać, że ciągle siedzę w Szeryfie, żebym kupił steama, szukał zaczepki, ponieważ często Go zabijałem.
Na mapie nuke analogiczna sytuacja, zabijałem Go i aby wyrazić swoją frustrację zaczął kierować w Moją stronę słowa, że jestem słaby, że używam podwójnego skoku itp. 
Gracz został zbanowany na godzinę, ponieważ pracował sobie już na karę od mapy eldorado. Skarga typu rage po banie.
Uważam, że ban został nałożony słusznie, obrażania innych graczy i płaczu, bo ktoś kogoś zabił nie tolerujemy!

• Like 5

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.