Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick z gry: JOHNY

Nick oskarżonego: Liv Morgan

SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:540264074

Data i godzina zdarzenia: 03.02.2022, ok 19:05

Opis całej sytuacji: jestem nowy na serwerze. Grałem sobie na serwerze, gość zabił mnie pushując przez molo 2 raz z rzędu i napisałem na czacie wy-pier-*a-laj w nerwach. Chłop odpisuje mi "Naucz się grać". I jak admin interpretuje sytuacje? To co ja napisałem ocenia jako wyzwisko (wypier*alaj to przekleństwo ale według mnie nie jest to wyzwisko) i daje mi gaga. A to co mi chłop napisał (topka serwera, widać że admin go zna) totalnie na to nie zareagował. Wyszedłem z serwera i wszedłem ponownie przyczepić się, że czemu w takim razie ja gag a on nic i w tym momencie admin tego gaga gościowi dał. Chwilę później zniósł mu jednak gaga przepraszając za swój błąd xD. PO 1 widać że admin nie wie co robi i nie traktuje wszystkich równo. Nie potrafi podać sensownego uzasadnienia gaga i rozdaje i znosi gagi na zawołanie.  Oczywiście wiadomo, że zaraz zleci się cała fala "obiektywnych" obrońców admina, ale w mojej ocenie nie powinien pełnić tej funkcji. ( a pełni ją dopiero tydzień).

Dowody: logi z chatu można sprawdzić

• Like 1
Posted

Odniose się. 

Fakt odmutowałem go, bo zdziwiło to drugiego członka administracji @ TsitL , gdzie na admin chacie mi pisał czy serio za to daje. Uległem pod wpływem chwili może, ale nie mieszając w to administracji i innych użytkowników przyznaje się do błędu odgagowania Leo.

W treści "Wyszedłem z serwera i wszedłem ponownie przyczepić się, że czemu w takim razie ja gag a on nic i w tym momencie admin tego gaga gościowi dał." Nie dodałeś,że na voice chacie przed wyjściem powiedziałeś nam "Aha. J***ć ten serwer", bo nie zrobiłem tak jak Ty byś tego chciał, chwalisz się swoim "adminem od 4 lat". Po tej wypowiedzi uznałem, że już Cię nie zobaczymy, ale jednak Twoja urażona duma szukała sprawiedliwości to wróciłeś się na siłę kłócić.  Po czym pod koniec na voice chat powiedziałem Ci jako moją ostatnią wypowiedź, że przychodzisz tu mówisz, że (Uwaga cytuję!) "Je*** ten serwer", gdzie ja uznałem, że to koniec rozmowy, ale Ty po prostu chyba nie mogłeś odpuścić? W takim razie wyjaśnij mi jedną rzecz.  Najpierw mówisz obraźliwe rzeczy na serwer, a teraz nie dość, że drugiego admina się pytasz o tą sytuację , którą pewnie w połowie widział to piszesz skargę, nie mam problemu. Ale odpowiedz mi i sam sobie, to w końcu "Je*** ten serwer" i się nie wysilać czy będziesz na siłę bronił honoru a potem jak inny admin Ci nie podpasuje zrobisz to samo?

Oczywiście wiadomo, że zaraz zleci się cała fala "obiektywnych" obrońców admina, -skąd taki pomysł? Skoro pełnię funkcję admina dopiero tydzień?

Prosiłbym Cię jednak o nie wrzucanie innych graczy jako moich "obrońców". Jedyną osobą jaką bym chciał tutaj poprosić to @ TsitL , aby się odniósł do sytuacji na voice chat, bo też w niej uczestniczył i myślę ,że może dodać cegiełkę.

Do błędu ungaga i złamania regulaminu o ungagu się przyznaje.

P.S Na logach z chatu można też sprawdzić czy kogoś przedtem nie wyzywałeś :) Dałem Ci zły powód bana "obraza" zamiast "kultura/toksyczność". Uświadomię Ci tylko , że to nie jest serwer na których Ty grałeś i tak "można było tam tak mówić do graczy, nigdy gaga nie dostałem". Tak jak moja odpowiedź dla Ciebie nie była satysfakcjonująca, tak dla mnie Twoje tłumaczenie.

Dostałem ostrzeżenie i od teraz będę się ściślej pilnował regulaminu.

Dziękuję, dobranoc.

Posted

Liv jest nowym adminem jak najbardziej i dużą ingerencję w tę sytuację miałem ja więc może po prostu wypunktuje :

1. Karę dostałeś jak najbardziej słuszną jednak zostało to źle nazwane ponieważ (wypier*alaj) jest toksyczne a nie jest wyzwiskiem 

2. Wszedłeś po raz drugi i zacząłeś wywierać na nim presję przez co oberwało się chłopakowi za napisanie cytuje "naucz się grać" 

3. Liv po mojej prośbie ściągnął gaga graczowi, dodatkowo gracz przeprosił Cię za rzekomą "prowokację" 

4. Powinieneś dostać większą karę za słowa, które wypowiedziałeś opuszczając serwer 

• Like 1
  • Investor
Posted

1. Obejrzałem demo i przeszukałem logi chatu:

Spoiler

Logi

L 02/03/2022 - 18:43:50: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: co tu za 2heady jebvane grają
L 02/03/2022 - 19:00:59: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: zjebany serwer 
L 02/03/2022 - 19:02:42: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: ssij

L 02/03/2022 - 19:02:31: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: wy
L 02/03/2022 - 19:02:32: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: pier
L 02/03/2022 - 19:02:33: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: da
L 02/03/2022 - 19:02:35: Chat         | (STEAM_1:1:108766609)☆☆ JOHNY ☆ ☆: laj

Regulamin:

2.11  Zabronione jest działanie na szkodę Serwera/Sieci Serwerów Katujemy.eu. (Ban 3 dni - Ban Permanentny)

3.7  Zabronione jest wyzywanie, wszczynanie kłótni, prowokowanie innych graczy. (Gag/Mute do 360 min)

Otrzymujesz blokadę na chat i mikrofon za obrazę i liczne prowokacje.

2. Jeśli chodzi o zdjęcie gaga przez Admina, jest to złamanie punktu 4.12 w regulaminie. @ Liv Morgan otrzyma jedynie upomnienie(Bardzo niska szkodliwość czynu).

Spoiler

Regulamin:

4.12 Administrator nie może samodzielnie zdejmować kar.

Ze względu na Twoje naganne zachowanie(Obraza serwera, prowokowanie adminów) skargę odrzucam.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.