Gio Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Twój nick: GiorGio Nick oskarżonego: KOLO , Karpian SteamID oskarżonego:------------ Data i godzina: 01.02.2022 około godziny 18:00 Mapa: de_mirage Opis sytuacji: Panowie (podobno) admini prowokowali graczy przez 3 mecze wiadomościami czatu "ez" "leż" "lez psie" "lez pls" "łatwo" reszty nie wymieniam ponadto na mikro wyzywali druzyny przeciwne i słabych graczy oraz ich matki i rodziny juz pomijając bydło na mikro gdzie drą mordy jak zwierzęta. Jak mniemam owe dzieciaki łamią wiele zasad regulaminu serwera z którym pewnie się nawet nie zaznajomili a powinni go pilnować i respektować. Plus panowie daja sobie info o polożeniu przeciwnikow gdy jeden z nich nie zyje co jest juz ponizej poziomu zwykłego gracza a co dopiero admina. Myślę że takie właśnie zachowania zniechęcają wielu graczy do wchodzenia na serwer czego dzisiaj ja i wielu innych było świadkiem. Pozdrawiam i liczę na reakcję opiekuna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted February 1, 2022 V.I.P Donor Share Posted February 1, 2022 Jutro przejrzę, na ten moment dodam tylko tyle że to nie admini. ----------------------------------------------------------------- Nie dałeś konkretnej godziny, steamid. Następnym razem wskaż dokładni rundy w meczu i demo. Wszystko znajdziesz tu -> Link. Nie oglądałem całego meczu, raczej rozgrzewkę, zmianę połów i trochę wybranych rund. Kolo ban na 4 dni + mute/gag na 2 tygodnie - kultura. karpian ban 2 dni + mute 1 tydzień - kultura. jeb** policje ban 2 dni + mute 7 dni - kultura + zmien nick. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted February 2, 2022 V.I.P Donor Share Posted February 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted December 6, 2022 Donor Share Posted December 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts