Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Imię: Kacper

Doświadczenie: Na forum jestem 2 miesiące, tak owego doświadczenia z rangą nie posiadam, ale szybko się uczę. :>

Dlaczego Ty?: Jestem dość aktywną osobą, interesuję się piłką nożną. Sam w nią sporo gram i lubię się nią zajmować. Osób na to stanowisko jest nie za wiele, myślę, że mogę się przydać. Typowanie jest fajnym tematem więc, czemu nie spróbować.

Którą dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Raczej to będzie piłka nożna - może esport (cs mecze w najbliższym czasie)

• Lubię to! 6
  • KAT 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

+Aktywność, w dziale Typera również;

+Chęć pomocy, a ta się przyda;

Malutki plusik również za wiek oraz ortografię. Jestem za daniem szansy. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Aktywność

+ Ortografia

+ Chęć pomocy

Ogólnie jestem za daniem Ci szansy, bo potrzebujemy ludzi do pomocy, więc nic tylko życzyć powodzenia!

• Zasłużony
Opublikowano

Łoo! Nie spodziewałem się podania od Ciebie, ale to jeszcze lepiej. Jesteś bardzo aktywną osobą, co można zobaczyć po aktywności Twoich postów - większość jest z zabaw, ale widać w tym czasie aktywność. Z pewnością wspomożesz aktualnych typerów, tym bardziej, gdy są tylko dwie osoby - nie liczę Visca, bo jest na urlopie do x czasu. Pracy w dziale jest bardzo dużo, dlatego miejmy nadzieję, że jesteś pracowitą osobą i nie znudzi Ci się pisanie newsów bądź tworzenie typowań.  Pokaż, co potrafisz i odciąż po części z obowiązków typerów.

Jestem za daniem szansy, może być z Ciebie dobry typer! :Champignon:

• Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Jest aktywność, chęć do pomocy oraz wiedza o sporcie. Wydaje się, że nadasz się na to stanowisko gdyż potrzeba ludzi do pomocy więc jestem za daniem Ci szansy.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

+chęci 

+aktywność 

+ortografia

+podanie ładnie napisane, nie kuje w oczy. 

Jestem na tak. 

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Tak.

+ aktywny

+ dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda, tylko musisz zadecydować czym chcesz się zajmować

+ znajomość sportów.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.