Gufi27 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Twój nick: Gufi Nick oskarżonego:rajzer 1337 SID oskarżonego (komenda status): Godzina i data przewinienia:31.01.2022 godz. około 14.00 Opis sytuacji: Zacznę od początku. Na serwer wszedł gość nick "kocham was" i zaczął wszystkich wyzywać. Napisałem na say "liz rowa i zamknij mordę", trochę mnie poniosło ale gość od paru minut wszystkich wyzywał a admin nic. Dostałem kicka opanuj się. Wróciłem na serwer i napisałem na u@, gość wyzywa a ty dajesz mi kicka,normalny jesteś? Dostałem bana na 5 minut,opanuj emocje. Wróciłem i dążyłem do wyjaśnienia sprawy,dlaczego ban itd. Rajzer zaczął mnie straszyć dłuższym banem za prowokowanie. Napisałem jakie prowokowanie? Wytłumacz mi dlaczego dostałem bana. Zaczął wymyślać iż obrażam graczy co jest nie prawdą. Zadawałem pytania jak prowokuję,dlaczego ban? Zaczął mnie ignorować i na 30 minut wyłączył zdolność komentowania i używania mikro,po czym opuścił serwer. Pisze skargę aby administacja lepiej dobierała adminów i nie dawała takich możliwości pierwszym lepszym osobom jak rajzer. Liczę na wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do tego admina. Szaman,pepega to są odpowiednie osoby pełniące tą funkcję. P.s czekam na screeny od rajzera które miał mi pokazać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=103 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts