Kaśka Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 KAWA NA ŁAWĘ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Miła, sympatyczna, ogarnięta, zależy Ci na sieci :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 nyggas :DD A poza tym ogarnięta młoda dama, da się pogadać, pożartować :D Trzymaj tak dalej mudżynko :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jesteś aktywna na forum jak i na serwerze. Co do twoje osoby nie miałem większej okazji cię poznać ale wydajesz się jak dla mnie: Ogarnięta, Sympatyczna, Wyrozumiała, Miła. Ps. Z tego co słyszałem Play miał ci jakiś rower zrobić czy coś :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Miła, ogarnięta dziewczyna - aktywna na forum i jak zarówno na serwerze :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Lovelas jakich mało :D a tak to miła, inteligentna, aktywna*, da się z nią pogadać i pośmiać na różne tematy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Bardzo sympatyczna młoda dama, która słucha ambitnej muzyki oraz z którą można na luzie porozmawiać. A tak na marginesie to nygaaa oraz skryty lovelas :D ach havana <3 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 21, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 21, 2015 miła, sympatyczna oraz inteligentna osoba, która chce pomóc w rozwoju Sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Kasia hot 15 :D Fajnie się z tobą gadało na ts, zanim odeszłaś ;/ Mam nadzieje, że jeszcze się na nim zobaczymy :D Obiecałaś fotki, ale nie dostałem ;c - czyli kłamczy xD A tak ogólnie to bardzo pozytywna osoba, zawsze idzie z nią złapać jakiś temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 refresz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Kasiu, jesteś bardzo miłą i dojrzałą jak na swój wiek dziewczyną. Podoba mi się to co wnosisz do katujemy.eu...Piszesz super artykuły, angażujesz się w życie forum, ostatnio dostałaś posadę grafika i również się spełniasz, podobają mi się Twoje prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Moja Kasia. Zawsze jak grasz/ja gram w jakaś grę musimy w nią grać razem.:) #15-stka Na #16 jadę do ciebie na urodziny,trzeba uczcić xD Słaba w MC. Nie jesteś NONLIFEM w lola :D Wierna Katujemy.eu Nie lubimy tych samych osób. Jedyna osoba którą lubię na tej sieci,bo mogę na tobie polegać. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts