Nietoperze11 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Twój nick:Nietoperze11 Nick admina banującego:o9 z racji góry Machomet" Data/Mapa:Nie wiem SteamID:a czy to ma znaczenie w poscie Serwer (mod): DD2 Opis sytuacji:bla bla czytając skarge posta od Martinek " Osoba zwyczajnie manpiluje bądź też insynuuje wytykajc mi błedy które tak naprawde nie zostały odpowiednio przeanalizowane a jedynie nadużyte w postaci jak już mikrofonu .Pozatym . mam kilka znamion które wyszły na jaw po czasie oczywiście z mojej strony ponieważ zachciało mi się temu przyjrzeć oraz niekompetencja niektórych osób oczywiście nie Jokera a samego gracza który złozył już to co chciał i wskorał też to co niby chciał . A ja nawet nie kiwnałem palcem i nawet nie sprawdzilem posta po mojej degradacji . Wiedziałem o degradzie lecz nie wiedziałem o późniejszym mute działo się to w kolejności odbiór admina , Potem Ban tydzien za prowokacje Ludzi " które nie były nawet przytoczone jak i doskonale sprecyzowane pozatym złamano też zasady jakiekogolwiek szacunku miedzy nami Rangami " oto spostrzeżenia jakich się doszukałem od niechcenia a jestem tylko amatorem jak i człowiekiem : 3. Każdy admin ma obowiązek odpowiedzenia na skargę która go dotyczy! Sprostuje ja nie czulem takiej nawet odpowiedzialności poniewaz nawet o tym poscie nie wiedzial em po utracie rangi przestalem zaglądać nawet tutaj "zniechcenie" . Więc nie mialem okazji ani poznac posta ani nikt mi o tym nie wspomnial widzac mnie czy piszac prosto do mnie Dwa przytocze tutaj haniebne słowa w moją stronę : począwszy od zmiany drużyny na wygrywającą, afk kilku rundowe będąc w grze, - dla mnie to sa powody które nie robią furiory ani żadnej atrakcji jedynie są napotkane bądź też przytoczone co całkowicie mija sie z celem jak że UPRAWOMOCNIONEJ SKARGI . bo od tego sa upomnienia w grze bądź też warny czy sie myle . Krok następny nienaturalne dźwięki przez mikrofon. Jeżeli dany gracz dobra dana głowa państwa miasta nadużywa mikrofonu czy tez przytocze wydaje ci niesłuszne dzwieki możesz sobie zmutować , możesz komuś to przekazać to osoba mnie upomni , ta osoba mnie ukarze w zwyczajny sposób ta osoba mnie pouczy która ma do tego prawo . Bo jak już powiedziałem jestem wolnym człowiekiem ale nie tylko potrafie uzywać nienaturalnych dzwieków " potrafie tez zaszkodzic nie jednemu w potyczce słownej tak się wysoko oceniam . Ale myślę ze gdy nie mam podstaw to tego nie robie . Wiem że admin to obowiazek i prawo jest prawem tylko czy w tak znacznej mierze do mojego zachowania które niby tobie Martinek " czy tez wam graczom zniszczylo zycie czy tez poskutkowalo jakas zla akcja i nastawieniem do mnie takim czy innym . Lecimy co było dalej "Kończąc na obrażaniu " - Nie wiem czy moge się smiac czy rozpłakac naturalnie obrazy się mogą zdarzyć gdy ktoś nie szanuje ciebie jako twojej roli czy też twojej rangi bo na to wychodzi że to ja jestem krzyzakiem a ty mieczakiem " gdy mnie ktoś obraza nie stosuje wobec kazdego i zawsze zasady ograniczone zaufanie czy dystans i nie banuje kazdego kto mnie obrazi czy mi w sposob postronny zaszkodzi czy ublizy to bylo by chore :o. Ale do wykonania. No to już z górki i te jego ostatki - jeżeli ja ci szkodzę w jakis sposob zawsze mozesz sobie to wylaczyć tak jak robia to inni gracze lub ktorzy wobec siebie stosuja takie a nie inne restrycke i nie powtarzac sie badź mi szczegółnie o tym powiedziec co ci sie nie pdooba ., najwidoczniej nie bylo twoich checi badz tez meskosci zeby o tym wspomnieć do samego Mr :). Kończąc ten apel właśnie do tego zmierzałem by mówić ci bądź zwracać uwagę jak i cię upominać Tutaj Pkt regulaminu "7. Admin ma zakaz faworyzowania graczy." bo do tego się pisałem do tego mnie pobrali przyjeli akceptowali . Ty jestes jedynie manipulacyjna toksyczna swinka ktora mnie oczernia . i ocenia mój styl sposób gry który rzadko wychodzi na + to jest zwykła obraza i znieważenie byłego też admina. bo nie wiem w jakiej roli juz był ten post czy ADMIN CZY PO . Do zwrócenia uwagi na siebie czy mi jest daleka droga zauważ że jeśli ktoś ci grozi musi miec ku temy powody badź tak to widzi a nie inaczej ja nie wiem bo nawet nie wiem co robilem dema nie ogladam. To na tyle prosze o przepustke czy zlagodzenie kary jesli wgl powinna ona być . Bynajmniej zbyt długo już ją przezyłem że ona powinna być tak drastyczna. Wycinek z konsoli oraz postka /:Naliczyłem się kilku przewinień u tego admina, począwszy od zmiany drużyny na wygrywającą, afk kilku rundowe będąc w grze, nienaturalne dźwięki przez mikrofon. Kończąc na obrażaniu, bo nie pobiegłem tam gdzie chciał.. chłopie jest 10 rano a ty wchodzisz wydajesz z siebie jakieś dziwne dźwięki i jeszcze mówisz mi jak mam grać w 20 letnia grę, rzadko wychodząc w ogóle na +. A jak wracam Ci uwagę, to obrażasz i grozisz banem. Dowody (demo, SS, świadkowie): Hltv nie rejestruje dzwięku, "swojego pov nie mam, jak mogłem przewidzieć przyszłość. Nie graliśmy sami, wezwania nikomu nie wręczyłem. - Nie wiem co to znaczy nie rozumiem tych zdań nie rozumiem tez twoich aluzji czy żalów z tej spowiedzi . Powiedzialbym że bredzisz . Uwagi (opcjonalne): "Jest to przykład anty admina, infantylny, nie wytonowany, zwracający na siebie uwagę. Jak robicie serwer pod usługi psując prostotę gry, to chociaż administrację dobierajcie dojrzałą i odpowiedzialną. " Przykładem jest to że nie potrafiłeś od początku sprecyzować dokładnośći w tym o czym siejesz zament . zwyczajny ponury gracz któremu cos na sercu leży i postanowił to wylać na światło dzienne . No cóż mleko się rozlało . Czasami moge byc nadpobudliwy , ironiczny , czy juz nie wiem jakich slow dobierac wygadany" badź też respektujac siebie nadwrażliwy czy potrafiący spuścic z tonu" jaki bys chciał uzyskać ale nie sądze żeby było to tak toksyczne jaka osoba ty sie wydajesz czy tez zmanpiulowana do tego posta bo nie wiem jak bardzo madrzejszy sie okazales po tym poscie " Zwyczajnie osoba obraza wam usługi czy serwer :x to już wgl przesada , nie tylko mnie w zwykły sposób opłuła ale i was :< tak jakby oceniła wasz też wkład który odnosicie latami postami doświadczeniami " Osoba dojarzala i odpowiedzialna to nie Uzytkownik" forum oraz nie gracz z usługa na serwerze " Pozdrawiam Dziekuje róbta co chceta.... Wybaczcie estetyke ale robię to spontanicznie dla istotnej samooceny" Przypominam że pisze ten post poniewaz nie wiedzialem o skardze wdrazonej w zycie codzienne jak i tego posta co wraz minelo się przeanalizowaniem regulaminu posta oraz złamania zasad czy też doprowadzenie do tego . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 29, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts