Nietoperze11 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Wzór: Twój nick:Nietoperze11 Nick oskarżonego:drax SID oskarżonego (komenda status):nie wiem nie bede wnikał Godzina i data przewinienia:po 20:30 Opis sytuacji:Osoba ewidentnie nie ma dystansu jak i podejścia do sytuacji . Przewyższa swoją dole nad tobą czyli graczem i upomina a na dodatek zwraca ci jeszcze uwagę za to co proponujesz mi żeby zrobił badź zwracasz uwagę że to powinien zrobić można powiedzieć pokierowujesz go skoro tego nadal nie robi a w zasadzie najpierw zwróciłem uwagę tej osobie żeby kickneła ludzi spekt bo pełny serwer , a to wręcz obowiązek i pierwsza kolejność do nic nie robienia a grania" 2. powod osoba eweidentnie mnie prowokuje upominaniem a pomijajac to że on w wyraźny sposób używa zbędnego pouczenia mnie z racji że ja mu coś mówie co ma robić to on powinien do tego też inaczej podejść , potem ja nie powstrzymując się nie dałem za wygraną i powiedziałem pare słów które mogły go nie urazić ani nawet obrazić jedynie mogły właśnie go oświecić że coś powinien zrobić , wtedy ukarałem zostany zwyczajnym banem bo mi akurat się kara należy i to ja wiecznie mam być ten od prowokacji czy też robie coś nie tak . Jeżeli juz to nie ma takiego pkt regulaminu że daje koleś 1h bana za Powód sami zobaczcie Przeklinanie"Prowokacja. Tylko tutaj zacytuje Nagminne przeklinanie: KICK / 5 MIN. Ewentualne upomnienia do raza przynajmniej . ale tu pojechano po całości a ja chcę zobaczyć czy tu nie jest delikatnie coś naciągane jak klasówka na ściądze:o Dowody (demo, SS, świadkowie):demko , ja nie bede wrzucal nie chce mi sie tego nawet przeglądać . wystarczy że robie ruch w kierunku bycia lepszym albo wam dobierania nadal odpowiedzialnych adminów a nie tylko takich co sypią kary bez podszewki albo liczą że zdobedą tym swoja reputacje. bądź Uwagi (opcjonalne):domagam się konsekwencji jeśli już ponieważ to nie pierwsze jego nadużywanie że tak powiem .wystarczy że robie ruch w kierunku bycia lepszym albo wam dobierania nadal odpowiedzialnych adminów a nie tylko takich co sypią kary bez podszewki albo liczą że zdobedą tym swoja reputacje. Zwykły przesadyzm z jego strony , zwłaszcza ponowny admin z kiedyś tam . Wiec cos powinien jednak zachować resztki Rozumu. I 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Witam, przejdę od razu do konkretów. Cytat Osoba ewidentnie nie ma dystansu jak i podejścia do sytuacji Piszesz takie bzdety, a nie przytoczysz chociaż jednej sytuacji, w której by tak było. Cytat Przewyższa swoją dole nad tobą czyli graczem i upomina Pokaż mi chociaż jeden dowód na to, że kiedykolwiek pokazywałem swoją "wyższość" jeśli tak to w ogóle można nazwać nad jakimkolwiek graczem. Cytat a w zasadzie najpierw zwróciłem uwagę tej osobie żeby kickneła ludzi spekt bo pełny serwer Notorycznie zwracasz uwagę adminom co mają robić, co widać na załączonych screenach: https://imgur.com/a/azZGYWb. Nie Ty jesteś od decydowania co i kiedy dany admin ma robić. Osoby, które siedziały na spectcie były tam może z niecałą minutę. Miałeś swoją szansę, zaprzepaściłeś ją, więc daruj sobie takie komentarze w moją stronę. Cytat domagam się konsekwencji jeśli już ponieważ to nie pierwsze jego nadużywanie że tak powiem Czekam na jakikolwiek dowód na to, że nadużywam swoich uprawnień na serwerze. Żałuje, że nie dałem Ci bana jak kilka dni temu napisałeś do mnie "drax parówo", uznałem to za żart, ale mogłeś sobie odpocząć na dłuższy okres. Wystarczy przejrzeć logi, co pewnie Joker zrobi :) Cytat że robie ruch w kierunku bycia lepszym albo wam dobierania nadal odpowiedzialnych adminów a nie tylko takich co sypią kary bez podszewki albo liczą że zdobedą tym swoja reputacje Pewnie, przywróćmy Nietoperza na admina! Wtedy będzie porządek i wszystko będzie na swoim miejscu. Swoją drogą, kolejna bzdeta pisana przez Ciebie, bo akurat ja daje mało banów i w większości przypadków lecą ostrzeżenia, ewentualnie kicki. Jesteś naprawdę męczącą osobą, która nonstop próbuje być w centrum uwagi, a Twoje kłamstwa w tej "skardze" przechodzą szczyt bezczelności. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Brak dowodów. Odrzucam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts