Prestonszef Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Twój nick: prestonikkk :> Nick admina banującego: bad. chlop nawet rangi na forum nie ma xD Data/Mapa: dd2 SteamID: STEAM_0:1:542541960 Serwer (mod): smieszna #2 Opis sytuacji: jakas smieszna prowokacja ze strony czitera `cziter.? : Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD haha, ,,, #5 [sVIP][The Global Elite] *DEAD* `cziter.? : no np ty preston,] sam kasztanie prowokujesz a pozniej placzesz xD bo binda dalem [sVIP][Unranked] *DEAD* bad. : preston co tak cicho jestes teraz?.... sami dzbany prowokujecie a pozniej placzecie ze wam server oprozniamy XDDD idz se jeden z drugim na dm postrzelaj i pocwicz jak za wysoki poziom ... sam jeszcze gosciu piszesz zebym dal binda i po bindzie ban na tydzien XDD to fajny prowokejszyn Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: bad. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'Prowokacja !!' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:542541960' [AMXBans] Twoje IP: ':) ' Ps. nie wiesz z jakiego powodu napisalem rezygnajce to cisza nn 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 27, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 27, 2022 @ `Joker.^^ @ Tery Nie mam pojęcia co to za admin, nick inny niż na forum. Proszę o oznaczenie go celem wyjaśnienia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 `cziter.? -19:27:51- 'say' "Niezly placz" prestonikkk :> -19:27:55- 'say' "oj tak" Paulinkaa' -19:27:59- 'say' "+1" `cziter.? -19:27:59- 'say' "No widze" prestonikkk :> -19:28:09- 'say' "plakane jest poteznie" `cziter.? -19:28:15- 'say' "Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD haha" prestonikkk :> -19:28:16- 'say' "z was" `cziter.? -19:28:30- 'say' "yto wyjdz, jesli Ci sie cos nie podoba, bo ja niew idze problemu" prestonikkk :> -19:29:15- 'say' `cziter.? : Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD haha Znajomy bad który został dodany na serwer przeze mnie dobrze zagregował na waszą kłótnię.(Osoba już została zdegradowana) @ Prestonszef Godzinę temu, Prestonszef napisał: Serwer (mod): smieszna #2 Z tego co wiem oczernianie mojego serwera jak i @ Tery jest trochę irytujące ale w naszym Pięknym Regulaminie serwera jest takie coś jak : Cytat 3. Zakaz oczerniania i próby niszczenia wizerunku Sieci (upomnienie, ban permanentny). Jak dobrze pamiętam tydzień temu byliście na ts3 czyli @ o9u @ Paulinkaa @ Błaszczu and ty. Mówiłem was i upominałem, że nie macie robić zadym na serwerze oraz innych rzeczy. Druga sprawa prowokacja "bad'a" w twoją stronę bad. -19:55:38- 'say' "preston" bad. -19:55:43- 'say' "napisac do Jokera?" prestonikkk :> -19:55:52- 'say' "no mam bo nawet nie wiesz czego zrezygnowalem a sie wypowiadasz XDDD" `cziter.? -19:55:57- 'say' "DOpsz" prestonikkk :> -19:56:04- 'say' "apisz joker do okrea" bad. -19:59:10- 'say' "prestonik co tak cicho jestes?" prestonikkk :> -20:00:51- 'say' `cziter.? : Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD hahaw Regulamin serwera mówi tak @ Prestonszef Cytat 12. Zakaz wyśmiewania innych osób. (upomnienie, ban do 24h). @ cziter? dostajesz +1 za prowokacje oraz szerzenie głupot na serwerze. Wyjaśniam już. Po pierwsze wiesz dlaczego @ Prestonszef zrezygnował? Raczej nie. To ci powiem. Od początku miesiąca mi zgłaszał, że odejdzie z admina bo ma wyjazd za granicę(praca). A ty jak zwykle jesteś nie doinformowany i piszesz kurw** głupoty na serwerze. Podsumowanie @ Prestonszef zmusiłeś mnie do tego. https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php?bid=2541 @ cziter? za nie kompetencje z twojej strony dostajesz +1 do ostrzeżeń 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts