Dawid721 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Twój nick: ^^Pasza^^ Nick oskarżonego: S C A N D A L SID oskarżonego (komenda status): - Godzina i data przewinienia: Od Godziny 19 do godziny 19,45 Opis sytuacji: Witam Ten śmieszny admin myśli ze jest Arminem i może robić co chce i prowokować do kłótni i banowac ludzi za cos co sam sprowokował . A wiec napisałem na u@rate1335 nie jestem pewny Nick ale chyba tak okazało sie ze to admin oczywiście na środku ekranu napisał za raz sprawdzę tego rate1335 i napisałem ponownie ze jak jest adminem to nie znaczy ze może grać odjebany i znów jeden i drugi robię sobie jaja Jocker dobrze wiemy ze juz jeden taki przypadek miałeś ze Admin gral odjebany Wiem to bo byłem wtedy adminem na tym serverze ale nie może tak być ze admin jest ponad wszystko daje ludzia bany za cos co sam prowokuje to po 1 po 2 sam nie wykonuje celi mapy tak samo bylo dzisiaj z mersi<3 zrobił identycznie to samo niech kolega rozpisuje demko a i na dodatek dostałem bana na 7 dni xd za to ze ktoś mu powiedział prawdę sorka ze tyle razy edytowane ale naciskałem enter i się dawało Pozdrawiam i mam nadzieje ze będą wyciągnięte konsekwencje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scNdz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 A więc tak po 1 prowokujesz co na demku widac po 2 placzesz ze nic nie robie ( chodzi o rajzera co plakales z 30 min ) co ci mowie ze jest czysty ty dalej swoje ) 3 gadasz ze banowac nie umie to ci pokazalem sam @ rajzer1337 moze sie wypowiedziec po 4 fajna skarga taka bez dowodow nie no chlopie ty to w ogole nie prowokowales mikrofon az ci chyba sie spalil bana dostales o 19;42 juz sie gubisz w tym co piszesz ja wiem ze ty myslisz ze jak ktos gra lepiej od ciebie to odpal no ale sory to tak nie dziala prowokowalem tym ze pisalem @cele , ze jest czysty ? mam swiadkow ze mersi prowokowal chociazby Rabarbar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts