ADAM5401 Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Witam ... na serwerze chłopacy doradzili żeby najlepiej napisać na forum , kupiłem svipa około miesiąc temu na 60 dni .... aż pewnego razu nie mogłem wejść na serwer z powodu ,,nieprawidłowego hasła ,, myślałem ze jakiś błąd ,kupiłem drugi raz svipa na 60 dni natomiast nic to nie pomogło .. używając swojego nicku ,,ADAM5401,, nie mogę niestety wejść na serwer z powodu złego hasła ....a wchodząc z innym nickiem zmieniając zaś na mój i wprowadzając odpowiednie hasło niestety nic to nie daje.. svip jest nieaktywny ,wejście na serwer z moim nickiem również.. prosił bym o rozwiązanie tego problemu. Dziękuje i przepraszam za problem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpN` Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Witam, połączyłem Ci te dwie zakupione usługi w jedno oraz dodałem trochę dni za problemy, zobacz PW tam dostaniesz instrukcję jak wpisać hasło na serwer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted April 22, 2022 Sponsor Share Posted April 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts