PRo100whEad Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Nick z serwera: PRo100whEad Wiek: 25 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/PRo100whEad/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Oczywiście Znajomość sourcemoda [0/10]: 2 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Sporo, wystarczy wejsc w moje godzinki przegrane na serwerku. Dlaczego Ty?: Nie musze się wam przedstawiać wszyscy mnie znacie pomoge wam utrzymać porządeczek na serwerku. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam SID:STEAM_1:0:30204764 Posiadasz konto Prime?: Tak Bywało róznie wiecie jak jest, ciekawi mnie wasza opinia Panowie i Panie Pozdrawiam szanowna administracje, do zobaczonka :) @EDIT: Kurcze ale mam poszargana opinie ajajaj nie dobrze, no trudno :D Do zobaczonka na serwerku SZANOWNA administracjo :D @EDIT@ ESL, uraziłeś moją ambicje byłem tu adminem, pff ja byłem adminem jak ty na jedzenie mówiłeś papu a Ty mowisz mi o braku doświadczenia no ale rozumiem Cie musicie wypisać 3 powody a chciałeś być oryginalny nie obrażam sie i Lubie Cie <3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
33Skiller33 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Nie ------- Zachowanie --GT -sm - Dlaczego ty "pomoge wam utrzymać porządeczek na serwerku." bardziej go będziesz psuł niż pomagał - "Pozdrawiam szanowna administracje" dopiero co ja wyzywałeś nagle szanujesz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomak Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 nie no jesteś toxikiem bez grama kultury, prowokatorem i ogólnie osobą z IQ mniejszym niż najman więc oszczędź sobie to podanie. Bliżej Ci do wylecenia z sieci niż dostania admina xD 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 22, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 22, 2022 - prowokujesz graczy i adminów, cały serwer - totalny brak kultury, jeśli dobrze pamiętam, to wyleciałeś z BANEM na dwa tygodnie - 4 warny na koncie, jeszcze dwa i nie ma Cię, po co taki admin? Nie 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Na nie : -zachowanie, jak na taki wiek to niektórzy młodzi gracze lepiej się zachowują niż Ty -wieczny prowokator i płaczek - Sm leży. @ PRo100whEad sory może źle to ująłem. SM LEŻY. Jak na byłego admina to słabo te 2 :3 BTW jesteś starszy tylko o 4 lata. A dojrzałość na poziomie.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted January 22, 2022 Sponsor Share Posted January 22, 2022 Dobry żart 🤣 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted January 22, 2022 Sponsor Share Posted January 22, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts