WiteK Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Twój nick: WiteK Nick admina banującego: PlayerTom Data/Mapa: dd2, 19/01/2022 15:50 SteamID: STEAM_1:0:649585889 Serwer (mod): dd2 #2 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PlayerTom [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'aimbot ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:649585889' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] ======================================= Opis sytuacji: Robię odwołanie odwołania bo to jest śmiech xD Nie wiem na jakiej zasadzie działa to wasze ocenianie, ale naprawdę nikt k*rwa nie zauważył, że chociażby 15:59 to nie mój kill ? Kilometr od modelu bo go nie trafiałem w ogóle i go nie zabiłem ! 16:34 proszę wyjaśnić mi, o co tu chodzi. 18:43 Tu się zgodzę, że to dziwna bania. Porozkminiałem trochę i pomyślcie, gra już ma swoje lata. Hitboxy nie są idealne. Gościu wybiega od lewej strony, hitboxy podążają za modelem od lewej strony. Zajrzałem jeszcze w demo z hltv http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2201191518-de_dust2-1642601880-1642603140.zip no i wygląda to trochę inaczej. Na 1/4 pozwoliłem sobie zatrzymać klatka po klatce. Tak to wygląda : https://www66.zippyshare.com/v/S6T5Qe5T/file.html Oceńcie ale proszę rzetelnie, ja wiem że się ze mną chujowo gra, ale where sprawiedliwość. 15:48 toć widzę że się strzelają, do skrzynki nikogo nie było i zrobiłem prefire na snajpera, często prefirer'y są wymierzone w powietrze, dlatego też i tym razem nie spodziewałem się że trafię. Nie zrozumcie mnie źle, spodziewałem się przeciwnika, ale nie byłem pewien w którym miejscu będzie. Strzał, trafiony, informacja do mózgu, strzelanka dalej. 18:51 Naciągane trochę, celownik przyklejony bo to nie full auto ani burst tylko pestki. 10 lat w tego cs'a, zaczynając na śp. catskillu w cod moda, zawsze na ujowym sprzęcie, ale czerpałem frajdę. Kupiłem monitorek parę msc temu i nagle taki nasyp banów na sieciach mam że ehh szkoda gadać. Kiedyś naprawdę trzeba było mieć twarde dowody, teraz widzę że byle błachostka jak cztery pestki bez żadnego latania myszką, nic, jest uważane za +/-. Rozpatrzcie to proszę, ale z opisem, argumentami a nie tylko +/-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 21, 2022 Investor V.I.P Share Posted January 21, 2022 @ k ejmaN. wzywam Cię. lub @ o9u 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted January 22, 2022 V.I.P Share Posted January 22, 2022 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts