tymeq Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Wymagania: - Minimum +16 lat - + - 8 H na serwerze - + - Sprawny mikrofon - + - Składka miesięczna - + - Znajomość AMXModMenu(1-10) conajmniej 4 -+ ------------------------------------------------- 1. Nick: tymeq 2. Imię: Tymoteusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMXModMenu(w skali 1-10): wg. skali umieszczonej poniżej 6/10. 5. Sprawny mikrofon(tak/nie): tak. 6. Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/tymeq/51.83.215.40:27015/ 7. Parę słów o sobie: Mam na imię Tymoteusz oraz mam 16 lat. Dodam też że się urodziłem w Województwie Wielkopolskim We Wśi Lasocice do tego na torach. Moja przygoda z cs zaczeła sie jak miałem 9 lat brat miał steam i spytałem czy mi da , Później pobrałem se ns i Grałem na ns chiałem mieć cs na Steam więc kupiłem ale jakby teraz mam nowe konto mi tamte mi ukradli:{. 8. Dlaczego to Ty masz być adminem?: Zastawiałem się nad tym długo jak miałem 15 lat czy nie spróbować być adminem kiedyś byłem ale nic nie ogarniałem teraz popatrzyłem na pordniki to mówie spróbuje swoich sił , A gram na tym serwerze ponad rok to dlaczego nie tu . 9. Steam/Non Steam?: Steam 10. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?: 4/5 h w weekend 6/7 11. Staż w Counter-Strike 1.6?: 9-10 lat, a już tak bardziej na poważnie to około 5-6 lat. 12. Czy posiadałeś już Admina?: tak, Admin na ffa na B******** .Ale później przestałem grać no i go straciłem 13. Składka(tak/nie): Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eon Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Cytat gram na tym serwerze ponad rok to dlaczego nie tu . Nie widziałem Cie ani razu na serwerze albo się mijaliśmy jakoś. Dlatego stwierdzam, że godzin nie masz wyrobionych. Cytat 9-10 lat, a już tak bardziej na poważnie to około 5-6 lat. Zdecyduj się 9/10 lat czy te bardziej "poważne" 5/6 lat. Określ dokładniej swój staż w CS'ie. Byłbym nawet za okresem próbnym ale nie widziałem Cię na serwerku wgl. Link do GT nie działa więc nie mam jak określić twoją aktywność która moim zdaniem jest dość niska. Poza tym wszystko jest na miejscu. Podsumowując jestem neutral. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
os(A) Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Mało przekonywujące podanie.... GT: + Wiek: + Znajomość AMX: 6/10? Serio? "jak miałem 15 lat czy nie spróbować być adminem kiedyś byłem ale nic nie ogarniałem" 6/10 to dość sporo powinnienieś wiedzieć a tutaj wydaję mi się, że trzeba będzie Cię uczyć jak nie ogarniałeś Steam: + Ciężki temat z Tobą... Temat będzie uzgodniony z @ Invisible @ Admin CS 1.6 [FFA] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elomelo Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Od siebie mogę dodać, że mieliśmy okazję sporo razem pograć na serwerze. Ogarnięty chłopak miły, spokojny. Nie zauważyłem żadnego negatywnego zachowania w stosunku do innych graczy. Kwestia sprawdzenia amx, ale ode Mnie TAK, byłbym skłonny za okresem próbnym. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B O M B E L Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Wiek akurat minimalny ale ma + GT na + Składka na + Zastanawia mnie jedno to wkońcu grasz 9 czy 6 lat? Na poważnie, nie wiem jak mam to zrozumieć.... Ten amx mnie zniechęca no ale każdy zaczyna od czegoś swoją przygodę admina :D 21 godzin temu, tymeq napisał: A gram na tym serwerze ponad rok to dlaczego nie tu . Gram dosyć często i nie widywałem cię może starsi admini coś kojarzą?? Widzę cię od dwóch maks trzech tygodni na serwerze, może jakiś starszy nick? Na tym masz przegrane 16 godzin :D. Grałem z tobą da się pogadać. :D CIĘŻKI ORZECH DO ZGRYZIENIA.. JESTEM ZA OKRESEM PROBNYM DWÓCH TYGODNI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymeq Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 2 godziny temu, B O M B E L napisał: Wiek akurat minimalny ale ma + GT na + Składka na + Zastanawia mnie jedno to wkońcu grasz 9 czy 6 lat? Na poważnie, nie wiem jak mam to zrozumieć.... Ten amx mnie zniechęca no ale każdy zaczyna od czegoś swoją przygodę admina :D Gram dosyć często i nie widywałem cię może starsi admini coś kojarzą?? Widzę cię od dwóch maks trzech tygodni na serwerze, może jakiś starszy nick? Na tym masz przegrane 16 godzin :D. Grałem z tobą da się pogadać. :D CIĘŻKI ORZECH DO ZGRYZIENIA.. JESTEM ZA OKRESEM PROBNYM DWÓCH TYGODNI. 3 godziny temu, os(A) napisał: Mało przekonywujące podanie.... GT: + Wiek: + Znajomość AMX: 6/10? Serio? "jak miałem 15 lat czy nie spróbować być adminem kiedyś byłem ale nic nie ogarniałem" 6/10 to dość sporo powinnienieś wiedzieć a tutaj wydaję mi się, że trzeba będzie Cię uczyć jak nie ogarniałeś Steam: + Ciężki temat z Tobą... Temat będzie uzgodniony z @ Invisible @ Admin CS 1.6 [FFA] Jakbys sia dało i bym sie dostal to podszkolił by mnie z tym amx albo coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
W3roniczka Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Wiek + skladka + -tylko podanie napisane tak troszke hmm.. na odwal? znajac amx 6/10 to myśle ze coś ogarniasz -+ • Gram dość sporo na serwerze i widziałam Ciebie raz jak się klociles z graczem :// Podsumowując jestem jak kompan Eon neutral 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMniL Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 GT ++ AMX +/- chęci pomocy jako admin + Składka + Wiek + Na okres próbny jestem na tak + Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
INVISIBLE Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Podanie przyjmuje na okres dwóch tygodni zglos się do mnie w celu dalszcyh kroków! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INVISIBLE Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts