Jump to content
WiteK

[Odwołanie] WiteK

Recommended Posts

Twój nick: WiteK

Nick admina banującego: PlayerTom

Data/Mapa: dd2, 19/01/2022 15:50

SteamID: STEAM_1:0:649585889

Serwer (mod):  dd2 #2                             

Opis sytuacji: xyz się popłakał że zabiłem go z pod gali jak kampił nad schodami w górnym i zaraz przyszedł kumpel i banik.

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: PlayerTom
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'aimbot '
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:649585889'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] =======================================

• Haha 1

https://www100.zippyshare.com/v/Dq4Jzwgw/file.html 

14:25 - widać moment jak celownik przeskakuje na głowę. nie jest to płynny ruch. 

14:44 - kiedy zabija w dolnym trupie widać przez chwilę w spowolnieniu jak celownik zaczyna podążać za modelem, który schodzi ze schodów. 

14:45 - szybka reakcja na zabicie przez ścianę i kierowanie na model. 

15:48 - dziwna reakcja na model na schodach od galerii. Jakby celownik zawiesił się na modelu zaraz po wyjściu zza ścianę plus niesamowita reakcja. 

15:59 - ?

16:34 - tu mam wrażenie, że celownik zawiesza się nad głowami strzelając tak seryjkami. 

18:43 - piękny hedzik. w spowolnieniu każdy sam może ocenić. 

18:51 - celownik automatycznie przykleja się do modelu CT. Bardzo nienaturalnie i dziwnie to wygląda przy oglądaniu. 

14:25 - jest to płynny ruch, na 1/4 widać że musiałem koregować celownik bo pociągnąłem za mocno w prawo :)
14:44 - +/-, rozrzut ak ciągnie w lewo
14:45 - fakt szybka reakcja
15:48 - prefire tzw. Jakbyś popatrzył na moją grę dłuższy czas to byś wiedział że lubię robić, zwłaszcza tam i z dolnego na bramę środek. Poza tym oddałem strzał "prefire'owy" i po tym jak się skapnąłem że przeciwnik tam jest to zacząłem strzelać.

15:59 - chciałem walnąć mu dyńkę i myślałem że go zabiłem :v Chwilowy lag i chciałem dokończyć killa.

16:34 - do oceny

18:43 - po drugim obejrzeniu zobaczyłem dopiero drugi strzał. Ten drugi jest zabijający, jest bardziej zbliżony głowy

18:51 - czteroklik, celownik idzie w górę

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.