Nesty Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 A nawet o takim czymś nie wiedziałem + dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Już widzę nie masz o czym artykułów robić botku :D a tak serio artykuł ciekawy, dobrze wykonany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Fajne, fajne :) Łap lajka ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Bardzo ciekawy artykuł, nigdy w życiu o tym bym się nie dowiedział chyba, że by nowe książki do nauki wyprodukowali z biologii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Fajne, ciekawe, i estetycznie zrobione ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 No Radio nie słyszałem o takim czymś ;) Jak zawszę ode mnie masz + Ps. Plusa dam ci jutro bo dzisiaj już nie mogę :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Dobra robota! ;) Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts