Jump to content
FoR3D

Podanie na admina

Recommended Posts

Nick z serwera: FoR3D
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/FoR3D/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Około 5 lat
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 10-15h
Dlaczego Ty?:  Łatwo potrafię odróżnić zwykłego gracza od legita/wh/ triggerbota itp. Spędzam dużo czasu na serwerze od rana do południa prawie codziennie. Często jednak na serwerze brakuje admina.

Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198197953865/
SID: STEAM_1:1:118844068

Posiadasz konto Prime?: tak

• Like 2

Ja mysle, że można dać szansę 

+widać na serwerze 

+zgłasza graczy na u@ 

+ kultura 

+doswiadczenie 

+sm

+wiek 

Jestem na tak 

Ale aktywność popraw na forum... 

• Like 1

Nie

- 7dniowy staż na serwerze, była już masa takich osób, co po przyjęciu po czasie przestali wchodzić na serwer, a też grali kilka dni, przypomnę, że nie jest to byle jaki serwer i nie trzeba przyjmować pierwszych lepszych osób, pograsz dłużej - śmiało składaj podanie

- konto na forum, tu też były problemy, bo po banach ludzie nie wchodzili na forum i mieli gdzieś demka

Jedyne dwa plusy to Twoje doświadczenie i wiek, dla mnie to za mało :default_smile:

• Like 5

Jestem na Tak:

+ Wiek

+ Ładne GT

+ Doświadczenie

+ Zgłaszasz jeżeli jest cziter

- Forum

- Podanie

Widuję Cię często na serwerze i uważam, że warto dać szansę. Co do podania mogłeś się bardziej postarać. Staraj się więcej udzielać na forum.

Pozdrawiam

• Like 1

+doswiadczenie 

+wiek

+zgłaszasz graczy na u@

-staż u nas, czesto ludzie po dostaniu rangi olali serwer i byli tam rzadko bądź tez wcale. 

Jeśli będziesz aktywnym administratorem to  jak najbardziej warto dać szanse choćby na okres próbny. 

pozdrawiam, kajoj

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.