FoR3D Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Nick z serwera: FoR3D Wiek: 22 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/FoR3D/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Około 5 lat Znajomość sourcemoda [0/10]: 8 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 10-15h Dlaczego Ty?: Łatwo potrafię odróżnić zwykłego gracza od legita/wh/ triggerbota itp. Spędzam dużo czasu na serwerze od rana do południa prawie codziennie. Często jednak na serwerze brakuje admina. Posiadasz mikrofon?: tak Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198197953865/ SID: STEAM_1:1:118844068 Posiadasz konto Prime?: tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Ja mysle, że można dać szansę +widać na serwerze +zgłasza graczy na u@ + kultura +doswiadczenie +sm +wiek Jestem na tak Ale aktywność popraw na forum... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 14, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 14, 2022 Nie - 7dniowy staż na serwerze, była już masa takich osób, co po przyjęciu po czasie przestali wchodzić na serwer, a też grali kilka dni, przypomnę, że nie jest to byle jaki serwer i nie trzeba przyjmować pierwszych lepszych osób, pograsz dłużej - śmiało składaj podanie - konto na forum, tu też były problemy, bo po banach ludzie nie wchodzili na forum i mieli gdzieś demka Jedyne dwa plusy to Twoje doświadczenie i wiek, dla mnie to za mało 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svensk Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Zgadzam się z @ dejmano- Wszystko wygląda ok poza stażem na serwerze. Myślę, że trochę pograsz z nami to bez problemu dostaniesz admina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 15, 2022 Sponsor V.I.P Share Posted January 15, 2022 Jestem na Tak: + Wiek + Ładne GT + Doświadczenie + Zgłaszasz jeżeli jest cziter - Forum - Podanie Widuję Cię często na serwerze i uważam, że warto dać szansę. Co do podania mogłeś się bardziej postarać. Staraj się więcej udzielać na forum. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajoj Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 +doswiadczenie +wiek +zgłaszasz graczy na u@ -staż u nas, czesto ludzie po dostaniu rangi olali serwer i byli tam rzadko bądź tez wcale. Jeśli będziesz aktywnym administratorem to jak najbardziej warto dać szanse choćby na okres próbny. pozdrawiam, kajoj 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 17, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 17, 2022 Przyjmuję na okres próbny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 17, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 17, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts